opc_loader

Menu

Biofinity Toric Multifocal

Biofinity Toric Multifocal 6-pack. Torische multifocale lenzen van Coopervision.

Rechts of Links

Sterkte (Plus of Min)

Cylinder

Cylinder As

Additie

Near of Distance

Radius (BC)

Diameter (DIA)

134,50

De Biofinity Toric Multifocal lens van Coopervision is een combinatie van een torische lens met een multifocale lens en daarmee is dit een uitkomst voor de torische lensdrager die ook last heeft van leesklachten. Waar voorheen de torische lensdrager gebruik moest maken van een leesbril om alles scherp te zien of gebruik moest maken van monovisie waarbij een oog werd gecorrigeerd voor veraf en de ander voor dichtbij is er nu de mogelijkheid om te kiezen voor de Biofinity Toric Multifocal lenzen van Coopervision. Met de Biofinity Toric Multifocal lenzen kun je de ideale situatie creëren, scherp zicht op afstand en scherp zicht voor dichtbij en bovendien hebben deze lenzen een exellent draagcomfort. Dat de lenzen van Biofinity een geweldig draagcomfort bieden aan de lensdrager, dat was al bekend door de bestaande sferische en torische lens uit de Biofinity serie.

Maar wat maakt de Biofinity Toric Multifocal nu zo extra speciaal t.o.v. andere multifocale-toriche lenzen van andere fabrikanten? De Biofinity Toric Multifocal is zo speciaal omdat deze lenzen zeer nauwkeurig zijn aan te meten door de contactlensspecialist of optometrist. Deze nauwkeurigheid komt vooral omdat de cilinder van deze multifocale torische lens om de 5 graden is aan te passen i.p.v. om de 10 graden zoals je dat veelal ziet bij andere multifocale torische lenzen afkomstig van andere fabrikanten. Het is namelijk zo, hoe nauwkeurige een lens op het oog komt te zitten des te scherper het zicht zal zijn voor de gebruiker. Bovendien kunnen de Biofinity Toric Multifocal lenzen geleverd worden in hoge cilinderwaardes en deze waarde loopt zelfs tot -5.75, dus ook daar zijn de vele lensdragers mee geholpen die normaliter al snel buiten de boot vielen omdat deze combinatie van verte sterkte, leestoeslag en cilinder niet te krijgen was.

De passing van de Biofinity Toric Multifocal is formidabel te noemen en deze lens zit echt als gegoten met weinig tot geen verdraaiing en hierdoor blijft het scherpe zicht met de Biofinity Toric ook zeer constant. Ook is de leestoeslag van deze lenzen in verschillende addities verkrijgbaar dus voor iedere presbyoop (persoon met leesklachten) is er wel een juiste oplossing voorhanden. Al met al zijn er met de parameters van de Toric Multifocal lenzen van Biofinity wel 200000 combinaties mogelijk dus dat geeft al aan hoe uniek de Biofinity Toric Multifocal lenzen zijn.


Biofinity Toric Multifocal met Aquaform technologie


Het voortreffelijke draagcomfort en de hoge zuurstofdoorlaatbaarheid van de Biofinity Toric Multifocal lenzen is te danken aan het feit dat er bij deze multifocale torische lenzen van Coopervision gebruik wordt gemaakt van de Aquaform technologie. Deze technologie houdt in dat deze lenzen gemaakt zijn van een speciaal materiaal, welke namelijk veel zuurstof doorlaat om vaatingroei zoveel mogelijk te voorkomen. Het materiaal van deze lenzen is ook zeer flexibel en het heeft een zuigende werking op vocht waardoor deze lenzen dus niet zullen uitdrogen en daardoor de lensdrager optimaal draagcomfort zal bieden.

Biofinity Toric Multifocal heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Biofinity Toric Multifocal
Review plaatsen

Meest recente reviews