opc_loader

Menu

Biofinity multifocal

Draag je lenzen en krijg je last met het lezen? Dan kunnen Biofinity multifocal lenzen jou de uitkomst bieden om alles weer scherp te zien op afstand en voor dichtbij. Biofinity multifocal lenzen te bestellen in een doosje met 6 lenzen.

Rechts of Links

Sterkte (Plus of Min)

Additie

Near of Distance

Radius (BC)

Diameter (DIA)

57,50
Beschrijving

Biofinity multifocal zijn de ideale multifocale lenzen voor presbyopie (presbyopie ook wel genoemd ouderdomsverziendheid is een oogaandoening die vaak onstaat na het 40ste levenjaar. Het instellend vermogen om op korte afstand scherp te zien of te lezen is niet meer voldoende aanwezig. Het geen wat beide ogen niet meer aan accommodatie of pluswaarde kunnen leveren, compenseert men om aan pluswaarde toe te voegen bovenop de bestaande vertesterkte).

De multifocale lenzen van Biofinity onderscheiden zich ten opzichte van andere multifocale lenzen door de premium eigenschappen die ze bezitten zoals onder andere: Zeer hoge waarde van vocht welke deze lenzen bezitten om droogheid van de ogen tegen te gaan, welke je vaak ziet voorkomen bij de leeftijdscategorie die een multifocale correctie nodig heeft. Ook geven de Biofinity multifocal lenzen zeer goed zicht op alle afstanden doordat er gebruik gemaakt wordt van de Balanced Progressive™ Technology van CooperVision en deze lenzen geven de gebruiker ook een zeer prettig draagcomfort.


Biofinity multifocal van Coopervision


De Biofinity lenzen van Coopervision onderscheiden zicht vaak ten opzichte van andere merken lenzen vanwege de premium eigenschappen die deze lenzen bevatten. De Biofinity serie van Coopervision bevat naast de multifocale lens ook een sferische lens en een torische lens (Biofinity Toric)

De Multifocale lenzen van Biofinity zijn online te bestellen in een 6 pack met de sterktes: +6.00 t/m -8.50 met 4 addities.

Extra informatie

Specificatie

Materiaal Comfilcon A
Watergehalte 0,48
DK/T 142
Handlingtint Lichtblauw
Oxygen flux /
Fabrikant CooperVision
Beoordelingen ()
Biofinity multifocal heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Biofinity multifocal
Review plaatsen

Meest recente reviews