opc_loader

Menu

Biofinity toric

Biofinity Toric maandlenzen (6 stuks) van Coopervision. Torische lenzen geschikt voor het corrigeren van astigmatisme. De Biofinity toric maandlenzen zijn te bestellen in een doosje met 6 stuks maandlenzen.

Rechts of Links

Sterkte (Plus of Min)

Cylinder

Cylinder As

Radius (BC)

Diameter (DIA)

49,95
Beschrijving

Biofinity toric zijn torische silicone hydrogel maandlenzen voor torische lensdragers die kiezen voor kwaliteit. De torische silicone hydrogel lenzen van Biofinity bezitten het Aquaform® Comfort Science™ en dit heeft de volgende voordelen: Het uitdrogen van deze lenzen zijn beperkt tot een minimum doordat dit type lens zeer veel vocht vasthoudt. Deze lenzen blijven van nature zeer vochtig en men hoeft geen externe bevochtigingsmiddelen te gebruiken. Het is een zeer flexibele contactlens welke zeer zachte en comfortabele eigenschappen bezit, dus draag jij nu lenzen maar irriteren deze in de loop van de dag, dan zou de Biofinity Toric een mooie uitkomst zijn.

Bij de Biofinity lenzen wordt er gebruik gemaakt van geoptimaliseerde lensgeometrie. Dit betekend dat het ontwerp meerdere facetten heeft waardoor uw lenzen nauwkeurig, zeer stabiel en comfortabel blijven zitten gedurende de hele dag. Dankzij de stabiele zitting van deze lenzen zal je merken dat je beeld consistent helder blijft en niet wazig wordt ten opzichte van lenzen die minder stabiel op het oog zitten.


Biofinity toric lenzen bestellen


Een contactlens met uitmuntende kwaliteiten zoals de Biofinity Toric contactlens is nu voor iedereen bereikbaar, dankzij de lage prijs van deze lens die te vinden is in de webshop van Contactlenzen.net.

Ook verkrijgbaar van Coopervision zijn de sferische Biofinity lenzen en de Biofinity multifocale lenzen

De Biofinity Toric bestellen dat kan in de volgende waardes: +8.00 t/m -10.50 met 4 cylinders.

Extra informatie

Specificatie

Materiaal Comfilcon A
Watergehalte 0,48
DK/T 116
Handlingtint Lichtblauw
Oxygen flux /
Markeringen enkele lijn op 6 uur
Fabrikant CooperVision
Beoordelingen ()
Biofinity toric heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Biofinity toric
Review plaatsen

Meest recente reviews