opc_loader

Menu

Proclear toric

Proclear toric lenzen, 6 stuks torische maandlenzen per verpakking van Coopervision

Rechts of Links

Sterkte (Plus of Min)

Cylinder

Cylinder As

Radius (BC)

Diameter (DIA)

48,95
Beschrijving

De Proclear toric maandlenzen zijn zachte lenzen afkomstig van Coopervision en deze torische maandlenzen zijn geschikt voor personen die last hebben van astigmatisme. Coopervision is één van de grootste producenten van zachte lenzen wereldwijd en zij laten met de Proclear Toric lenzen zien dat ze premium torische lenzen in het assortiment hebben voor zelfs de meest veeleisende lensdrager. Naast de Proclear toric maandlenzen heeft Coopervision in de Proclear maandlenzen serie ook een sferische en multifocale maandlens, namelijk de Proclear sphere en de Proclear multifocal.

De Proclear toric maandlenzen onderscheiden zich van vele andere merken door de stabiele passing die deze torische lenzen hebben. Door deze stabiele passing zal de lens niet snel verdraaien, waardoor de gebruiker van deze lenzen continue scherp zicht behoudt. Draagt men torische lenzen die niet stabiel blijven zitten, dan zal de lens bij elke knipperslag wat verdraaien en dit zal dan resulteren in wazig zicht en dit is natuurlijk niet wat je wil.


De Proclear toric zijn torische lenzen en geschikt voor personen met droge ogen


Naast het scherpe zicht die deze lenzen bieden, is ook het draagcomfort optimaal. Dit draagcomfort wordt o.a. bereikt omdat deze lenzen voldoende vocht vasthouden en daardoor niet snel uitdrogen. Dus de Proclear toric lenzen zijn dus uitermate geschikt voor personen die snel last hebben van droge ogen en toch torische lenzen willen dragen. Ook door het ontwerp en het materiaal van deze lenzen, geven ze de gebruiker het gevoel alsof ze geen lenzen dragen. Enige aantekening bij deze lenzen is dat ze wat dunner zijn, dit is natuurlijk fijn betreffende het draagcomfort echter zijn ze hierdoor wel meer kwetsbaar bij het inzetten en het uithalen en deze lenzen zouden dus eerder kunnen scheuren als men hier geen rekening mee houdt.

Een mooie bijkomstigheid is dat deze lenzen een handling tint hebben. De handling tint houdt in dat deze lenzen een lichtblauwe kleur hebben, deze kleur zie je niet als je de lenzen draagt, maar deze handling tint is er voor bedoeld dat je de lenzen beter in de lenshouder ziet liggen en je deze er dus gemakkelijk uit kunt halen en dus minder snel kunnen beschadigen.

Al met al kunnen we zeggen dat dit comfortabele lenzen zijn, zeker voor personen met droge ogen. Wil jij echter weten of deze torische lenzen van Coopervision ook voor jouw ogen geschikt zijn? Dan adviseren wij om altijd een deskundige op het gebied van contactlenzen te raadplegen zoals een opticien, contactlensspecialist of optometrist bij jou in de buurt.

De Proclear toric lenzen zijn verkrijgbaar in een 6 pack met de sterktes: +6.00 t/m -8.00 en 4 cylinder waardes

Extra informatie

Specificatie

Materiaal Omafilcon A
Watergehalte 0,62
DK/T 25
Handlingtint Lichtblauw
Oxygen flux /
Markeringen 3 lijnen op 255 - 270 en 285
Fabrikant CooperVision
Beoordelingen ()
Proclear toric heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Proclear toric
Review plaatsen

Meest recente reviews