opc_loader

Menu

Proclear sphere

De Proclear sphere (6 stuks) zijn sferische maandlenzen van Coopervision en geschikt om bijziendheid en verziendheid te corrigeren.

Rechts of Links

Sterkte (Plus of Min)

Radius (BC)

Diameter (DIA)

33,95

Proclear sphere zijn zoals de naam al doet vermoeden sferische zachte lenzen die je 30 dagen kan dragen. Deze sferische lenzen zijn te bestellen in zowel min als plus sterkte en het leveringsbereik van deze zachte maandlenzen loopt maar liefst van +18.00 dioptrie t/m -20.00 dioptrie, dus ook voor personen die lenzen willen bestellen met een hogere sterkte zijn de Proclear sphere lenzen de uitkomst.

De Proclear sphere lenzen van Coopervision onderscheiden zich van veel andere zachte lenzen, omdat deze lenzen namelijk een hoog watergehalte hebben en daardoor de gehele dag vochtig blijven. Door het hoge watergehalte van deze lenzen, zijn ze uitermate geschikt voor personen die gedurende de dag last krijgen van droge ogen of aan het einde van de dag last krijgen van droge ogen doordat ze veel beeldschermwerk hebben verricht of dat ze zich bijvoorbeeld in een ruimte met airconditioning hebben begeven.

Een andere mooie eigenschap van de Proclear sphere lenzen is dat deze voldoende zuurstof doorlaten, dit komt namelijk doordat deze lenzen van een innovatief materiaal zijn gemaakt. Hoe hoger de zuurstoftransmissie van een lens, des te beter en gezonder dit is voor het oog. Draag je zachte lenzen die niet voldoende zuurstof naar het hoornvlies transporteren dan kan dit op den duur vervelende gevolgen hebben, je zou bijvoorbeeld last kunnen krijgen van vaatingroei.


De Proclear sphere lenzen zitten zeer comfortabel


Als we kijken naar het ontwerp van deze lenzen, dan is hier goed over nagedacht want de Proclear sphere lenzen zijn zeer dun en soepel en daardoor ervaar je een goed draagcomfort tijdens het dragen van je lenzen. Een kleine kanttekening is wel omdat deze lenzen erg dun zijn, deze iets meer kwetsbaar zijn dan dikkere lenzen en men dient hier dan ook rekening mee te houden tijdens het inzetten en uithalen van de lenzen.

Naast deze sferische Proclear lenzen van Coopervision, zijn er in dezelfde Proclear serie ook torische en multifocale lenzen te bestellen, dit zijn de Proclear toric en de Proclear multifocal.

Specificatie

Materiaal Omafilcon A
Watergehalte 0,62
DK/T 42
Handlingtint Lichtblauw
Oxygen flux /
Fabrikant CooperVision
Proclear sphere heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Proclear sphere
Review plaatsen

Meest recente reviews