opc_loader

Menu

Air Optix Colors

Air Optix colors. Kleurlenzen van Alcon.

1 Verpakking bevat 2 contactlenzen.

Rechts of Links

Sterkte (Plus of Min)

Radius (BC)

Diameter (DIA)

Kleur

24,50
Beschrijving

De Air Optix Colors van Alcon zijn de kleurlenzen bij uitstek en deze kleurlenzen zijn te bestellen in de meest mooie en fantastische kleuren.

Ben je op zoek naar kleurlenzen, maar ben je op zoek naar een kwalitatieve hoogwaardige lens die veel zuurstof doorlaten? Kies dan voor de Air Optix Colors kleurlenzen van Alcon, want deze kleurlenzen komen namelijk uit de Air Optix serie van Alcon en dit zijn dus hoogwaardige zachte maandlenzen. De Air Optix colors zijn namelijk hoogzuurstofdoorlatende kleurlenzen en hebben ook nog eens een hoog draagcomfort. De hoge zuurstofdoorlaatbaarheid van deze kleurlenzen komt de gezondheid van de ogen zeer ten goede en dat kun je niet van alle gekleurde lenzen zeggen die er momenteel te krijgen zijn.

Er zijn momenteel veel kleurlenzen verkrijgbaar die gewoon te weinig zuurstof doorlaten en dit is zeker niet goed voor de ogen en vaak ontstaan er hierdoor klachten zoals rode ogen, vaat in groei etc. Dus wil je de kleur van je ogen veranderen en ook het beste voor je ogen kies dan voor de Air Optix Colors van Alcon. De Air Optix Colors kleurlenzen maken gebruik van de 3 in 1 kleurtechnologie van Freshlook en hierdoor heeft men een ruime keuze van maar liefst 9 mooie kleuren, dus voor iedereen is er wel een gepaste lens kleur. De kleuren van deze lenzen zijn subtiel en de print op deze lenzen zijn realistisch en een goede nabootsing van de iris.

Kies je voor de Alcon Air Optix Colors kwaliteits kleurlenzen dan kies je natuurlijk ook voor een premium lenzenvloeistof die je goed kunt combineren met deze lenzen. De perfecte lenzenvloeistof om met deze kleurlenzen te combineren is de Optifree Puremoist all in one vloeistof van Alcon. De Optifree Puremoist is een lenzenvloeistof die je kunt gebruiken voor het bewaren, afspoelen, bevochtigen, reinigen en desinfecteren van zachte lenzen.


Air Optix colors lenzen bestellen


Een doosje Alcon Air Optix Colors bevat 2 gekleurde lenzen. Deze zijn te bestellen zonder sterkte 0.00 (plan) of als kleurlenzen op sterkte in de sterktes van -0.25 dioptrie t/m -8.00 dioptrie in de volgende kleuren; blue, brilliant blue, brown, green, gemstone green, pure hazel, sterling gray, gray, honey.

Wil jij meer informatie over kleurlenzen of zachte lenzen in het algemeen? Raadpleeg dan altijd een deskundige zoals een opticien, contactlensspecialist of optometrist met kennis van zaken. Deze kan je namelijk de juiste informatie verschaffen en je vertellen of ook deze gekleurde lenzen van Alcon voor jouw geschikt zijn. Ook kan deze het juiste advies geven over lenzenvloeistoffen, oogdruppels en andere oogzorgproducten.

Extra informatie

Specificatie

Materiaal Lotrafilcon A
Watergehalte 0,33
DK/T 138
Oxygen flux /
UV N
Fabrikant Alcon
Beoordelingen ()
Air Optix Colors heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Air Optix Colors
Review plaatsen

Meest recente reviews