opc_loader

Biofinity (6 lenzen)

Biofinity sferische maandlenzen van Coopervision zijn lenzen die comfortabel blijven aanvoelen zelfs tot aan het einde van de dag.

Deze lenzen zijn zeer gechikt voor personen die snel last hebben van droge of geïrriteerde ogen.

Biofinity maandlenzen zijn te bestellen in een doosje van 6 lenzen.

29,95
Rechts of Links
Sterkte (Plus of Min)
Radius (BC)
Diameter (DIA)
Levertijd indicatie:
Levertijd:
+/- 1 tot 3 werkdagen

Biofinity maandlenzen voor bijziend en verziend correctie zijn silicone hydrogel lenzen en dit houdt in dat deze lenzen een zeer hoge zuurstof transmissie bezitten ten opzichte van andere type zachte lenzen of de klassieke hydrogel lenzen en dit is beter voor de gezondheid van de ogen.

Ook zijn de Biofinity maandlenzen uitermate geschikt voor personen die snel last hebben van droge ogen of geïrriteerde ogen en voor personen die kiezen voor zachte lenzen met premium eigenschappen. Enkele superieure eigenschappen van de Biofinity lenzen zijn onder andere: De Biofinity lenzen houden veel vocht vast en uitdroging van deze lenzen is dan ook teruggebracht naar een minimum, men hoeft geen gebruik te maken van externe bevochtigingsmiddelen en het is een zeer flexibele contactlens die een zeer prettig draagcomfort geeft aan de gebruiker.

Biofinity lenzen bestellen


De Biofinity lenzen zijn de ideale lenzen voor als je opzoek bent naar een comfortabele lens die je niet voelt zitten en die ook nog eens zeer scherp zicht geeft.

Naast deze Biofinity sferische lens, is er ook de Biofinity Toric voor astigmatische correctie verkrijgbaar en voor de presbyoop is er de Biofinity Multifocal te bestellen, dit zijn multifocale lenzen met dezelfde premium eigenschappen als de sferische lens en torische lens.

Verkrijgbaar in een 6 pack met de sterktes: +8.00 t/m -12.50

Biofinity (6 lenzen)

Top! zit goed, kijkt goed
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Deze lenzen bevallen mij goed en ik kan ze gemakkelijk de hele dag dragen zonder problemen. Ik had voorheen contactlenzen van pearl en contactlenzen van hans anders geprobeerd maar die zaten voor geen meter en keken ook niet lekker. Mijn opticien heeft mij toen deze lenzen van biofinity geadviseerd alleen als ik ze bij hem koop betaal ik me eigen scheel vandaar dat ik ze hier bestel want dat scheelt echt een hoop geld.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]