opc_loader

Biofinity (sferische lenzen)

Biofinity (sferische lenzen)

Biofinity maandlenzen verkrijgbaar in een verpakking van 6 lenzen.

€ 32,90 € 29,95
Rechts of Links
Sterkte
Radius (BC)
Diameter (DIA)
x
Levertijd indicatie:
Levertijd:
1 tot 2 werkdagen
Beschrijving

Biofinity maandlenzen zijn silicone hydrogel lenzen en dit houdt in dat deze lenzen een zeer hoge zuurstof transmissie bezitten ten opzichte van andere type zachte lenzen of de klassieke hydrogel lenzen, welke zeer ten goede komt aan de gezondheid van de ogen.

Ook zijn de Biofinity maandlenzen uitermate geschikt voor personen die snel last hebben van droge ogen en personen die kiezen voor het willen dragen van zachte lenzen met premium eigenschappen. Enkele superieure eigenschappen van de Biofinity lenzen zijn onder andere: de lenzen houden veel vocht vast en uitdroging van deze lenzen is dan ook teruggebracht naar een minimum, men hoeft geen gebruik te maken van externe bevochtigingsmiddelen en het is een zeer flexibele contactlens die een zeer prettig draagcomfort geeft.

Verkrijgbaar in een 6 pack met de sterktes: +8.00 t/m -12.50

Beoordelingen (2)
Biofinity (sferische lenzen)
Recensie 1 tot en met 2 (van de 2 recensies). Resultaat: 1
Top! zit goed, kijkt goed
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
Deze lenzen bevallen mij goed en ik kan ze gemakkelijk de hele dag dragen zonder problemen. Ik had voorheen contactlenzen van pearl en contactlenzen van hans anders geprobeerd maar die zaten voor geen meter en keken ook niet lekker. Mijn opticien heeft mij toen deze lenzen van biofinity geadviseerd alleen als ik ze bij hem koop betaal ik me eigen scheel vandaar dat ik ze hier bestel want dat scheelt echt een hoop geld.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]