opc_loader

Menu

Biofinity

Biofinity sferische maandlenzen (6 stuks) van Coopervision blijven comfortabel aanvoelen zelfs tot aan het einde van de dag. Deze lenzen zijn zeer gechikt voor personen die snel last hebben van droge of geïrriteerde ogen. Deze Biofinity maandlenzen zijn te bestellen in een doosje van 6 lenzen.

Rechts of Links

Sterkte (Plus of Min)

Radius (BC)

Diameter (DIA)

34,95
Beschrijving

Biofinity maandlenzen voor bijziend en verziend correctie zijn silicone hydrogel lenzen en dit houdt in dat deze lenzen een zeer hoge zuurstof transmissie bezitten ten opzichte van andere type zachte lenzen of de klassieke hydrogel lenzen en dit is beter voor de gezondheid van de ogen.

Ook zijn de Biofinity maandlenzen uitermate geschikt voor personen die snel last hebben van droge ogen of geïrriteerde ogen en voor personen die kiezen voor zachte lenzen met premium eigenschappen. Enkele superieure eigenschappen van de Biofinity lenzen zijn onder andere: De Biofinity lenzen houden veel vocht vast en uitdroging van deze lenzen is dan ook teruggebracht naar een minimum, men hoeft geen gebruik te maken van externe bevochtigingsmiddelen en het is een zeer flexibele contactlens die een zeer prettig draagcomfort geeft aan de gebruiker.


Biofinity lenzen bestellen


De Biofinity lenzen zijn de ideale lenzen voor als je opzoek bent naar een comfortabele lens die je niet voelt zitten en die ook nog eens zeer scherp zicht geeft.

Naast deze Biofinity sferische lens, is er ook de Biofinity Toric voor astigmatische correctie verkrijgbaar en voor de presbyoop is er de Biofinity Multifocal te bestellen, dit zijn multifocale lenzen met dezelfde premium eigenschappen als de sferische lens en torische lens.

Verkrijgbaar in een 6 pack met de sterktes: +8.00 t/m -12.50

Extra informatie

Specificatie

Materiaal Comfilcon A
Watergehalte 0,48
DK/T 160
Handlingtint Lichtblauw
Oxygen flux /
Fabrikant CooperVision
Beoordelingen ()
Biofinity heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen

Meest recente reviews