opc_loader

Avaira toric (6 lenzen)

Avaira toric van CooperVision.

Torische maandlenzen in een verpakking van 6 stuks

39,95
Rechts of Links
Sterkte (Plus of Min)
Cylinder
Cylinder As
Radius (BC)
Diameter (DIA)
Levertijd indicatie:
Levertijd:
+/- 3 tot 5 werkdagen

Avaira toric contactlenzen zijn torische hoog zuurstofdoorlatende silicone hydrogel lenzen van de nieuwste generatie met en bezitten een UV-filter. Deze UV-filter zal de ogen van de lensdrager zoveel mogelijk beschermen tegen het schadelijke UV-licht welke op termijn de ogen kan beschadigen of sneller doen verouderen. Echter zijn deze lenzen geen vervanging van een goede zonnebril, omdat de lenzen namelijk niet het hele oog bedekken. Maar als je moet kiezen voor een goede torische lens, kies dan altijd voor een torische lens zoals de Avaira Toric met UV-filter i.p.v. een torische lens die geen beschermende UV-filter bezit en zo dus de binnenkant van het oog ook niet voldoende zal beschermen.

Een uiterst doordacht lensontwerp gecombineerd met de toepassing van aquaform technologie geven de contactlensdrager de hele dag en de hele maand prettig draagcomfort. Ook voor personen met droge ogen en die last hebben van astigmatisme zijn de Avaira toric lenzen zeer geschikt, maar laat je wel altijd informeren door een deskundige zoals bijvoorbeeld een contactlensspecialist zodat je zeker weet of deze zachte torische lenzen voor jouw ogen geschikt zijn.

Avaira toric lenzen bestellen


De Avaira toric lenzen zijn zeer stabiele lenzen en hebben een verminderde rotatie en daardoor hebben ze een zeer consistente pasvorm, ongeacht de sterkte van de contactlens. Dus wazig zicht doordat de lens teveel beweegt in het oog door het knipperen is verleden tijd.

Avaira toric contactlenzen combineren zeer scherp zicht met een uitermate fijn en zacht draagcomfort voor torische lensdragers. Heb jij geen last van Astigmatisme, maar ben je op zoek naar een sferische lens? Kies dan voor de sferische Avaira lenzen van Coopervision en geniet ook van dezelfde premium eigenschappen zoals je die hebt bij de Avaira toric.

Deze Coopervision lenzen zijn te bestellen in een 6 pack met een sterkte tot -10.00 en een cylinder tot -1.75

Avaira toric (6 lenzen)

Deze contactlenzen bevallen mij prima en ze verdraaien niet snel. Ik heb hiervoor van andere merken geprobeerd maar die verdraaide telkens waardoor het onscherp werd. Deze blijven gewoon goed zitten dus erg goed.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]