opc_loader

Menu

Avaira vitality

Avaira Vitality sferische maandlenzen (6 stuks) van Coopervision. Kies je voor Avaira Vitality dan kies je voor comfort. Lenzen met UV-bescherming.

Rechts of Links

Sterkte (Plus of Min)

Radius (BC)

Diameter (DIA)

26,95
Beschrijving

Avaira Vitality maandlenzen zijn silicone hydrogel lenzen die een zeer hoog zuurstofdoorlatend gehalte bezitten en wel tot 5x meer zuurstof doorlaten dan andere type maandlenzen die van andere materialen worden gemaakt. Kies je voor een sferische lens, dan zijn de Avaira Vitality lenzen zeker een aanrader, zeker als we kijken naar de kwaliteit en prijsverhouding van de lens. Dus wil je premium sferische lenzen bestellen voor een betaalbare prijs kies dan zeker voor deze zachte lenzen van Coopervision.

Wat maakt de Avaira Vitality zo verschillend van andere zachte maandlenzen die je momenteel kunt kopen? De Vitality lenzen uit de de Avaira serie van Coopervision bezitten Aquaform en dit houdt in dat deze lenzen zeer goed vocht vasthouden en daardoor dus veel minder snel uitdrogen dan andere type zachte contactlenzen. Hoe fijn is dat maandlenzen die de hele dag comfortabel zitten, zonder dat je hoeft bij te druppelen met oogdruppels om ze vochtig te houden.

Een ander mooie eigenschap van de Avaira vitality is dat deze lenzen voorzien zijn van UV-bescherming. De ogen langdurig blootstellen aan UV-licht kan op den duur vervelende gevolgen hebben, zo kan er schade aan de ogen ontstaan zoals staar, waardoor het gezichtsvermogen zal afnemen. Hoe fijn is dat, naast het fijne draagcomfort van deze lenzen ook nog eens goede bescherming van de ogen te hebben als je kiest voor de Avaira Vitality lenzen.


Avaira Vitality lenzen bestellen


Deze lenzen worden geleverd in een verpakking van 6 stuks maandlenzen en hebben een hele mooi prijs voor een silicone hydrogel lenzen van dit kaliber. Avaira Vitality lenzen houden de ogen gezond en fris en niet voor niets kiezen vele dragers van contactlenzen voor Avaira lenzen om zijn prima prijs en kwaliteitsverhouding. Verkrijgbaar in een 6 pack met de sterktes: +8.00 t/m -12.00. ook verkrijgbaar in dezelfde serie lenzen van Coopervision zijn de Avaira Toric lenzen voor als je last hebt van astigmatisme.

De Avaira Vitality lenzen zijn prima te combineren met een alles in één lenzenvloeistof zoals de Ote Sensation van Oté en deze lenzenvloeistof is momenteel te bestellen in een zeer voordelig duo pakket.

Extra informatie

Specificatie

Materiaal Fanfilcon 45%
Watergehalte 55%
DK/T 125
Handlingtint Ja
UV Ja
Fabrikant CooperVision
Beoordelingen ()
Avaira vitality heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Avaira vitality
Review plaatsen

Meest recente reviews