opc_loader

Ultra for Presbyopia (6 lenzen)

Met de Bausch en Lomb Ultra for presbyopia lenzen zijn leesklachten verleden tijd.

De Ultra for presbyopia zijn hoogwaardige multifocale lenzen van Bausch en Lomb.

Momenteel zijn de Ultra for presbyopia zeer voordelig te bestellen.

46,95
Rechts of Links
Sterkte (Plus of Min)
Additie
Radius (BC)
Diameter (DIA)
Levertijd indicatie:
Levertijd:
+/- 3 tot 5 werkdagen
Beschrijving

De Bausch en Lomb Ultra for presbyopia zijn multifocale lenzen, ook wel genoemd varifocale lenzen of varifocus lenzen en zijn zachte contactlenzen die geschikt zijn voor personen die leesklachten hebben of voor personen die merken dat het kijken op korte afstand steeds meer energie kost. In de meeste gevallen zullen deze klachten zich voordoen rond de leeftijd van 45 jaar. Als je aan multifocale lenzen toe bent i.p.v. verte lenzen, dan zal je dit vaak merken als je discomfort ervaart met je verte lenzen zo gauw als je op korte afstand kijkt. Je houdt het leeswerk dan vaak op grotere afstand, omdat op een korte afstand de letters wazig worden of je krijgt last van vermoeide ogen tijden het kijken op korte afstand. Wil je echte weer het comfort zoals je dat voorheen gewend was dan is de keuze voor de Bausch en Lomb for presbyopia lenzen een hele goede keuze.

Bausch & Lomb Ultra for presbyopia zijn zachte multifocale silicone hydrogel en doordat deze contactlenzen van Bausch en Lomb gemaakt zijn van een silicone hydrogel materiaal, hebben deze zachte lenzen een zeer hoge zuurstoftransmissie. Hoe hoger de zuurstoftransmissie van een contactlens, des te beter dit is voor de gezondheid van het oog. Een contactlens die het oog teveel afsluit van zuurstof kan nadelig zijn voor de gebruiker en er kan vaatingroei ontstaan en dit is niet wat je wil.

Ook hebben de Ultra for presbyopia lenzen een hoog bevochtigings gehalte, want ze bezitten het innovatieve MoisterSeal. Dit houdt in dan deze lenzen bijn niet uitdrogen en zelfs na 16 uur bevatten deze zachte multifocale lenzen nog maar liefst 95% van het vocht. Deze lenzen zijn daardoor zeer geschikt voor het gebruik in combinatie met veel beeldschermwerk, omdat bij langdurig beeldschermwerk de knipperfrequentie vaak een stuk minder wordt. Vaak zie je dat er bij de combinatie van multifocale lenzen die minder vocht vast houden gecombineerd met veel beeldschermwerk klachten ontstaan zoals droge ogen.

De Bausch en Lomb Ultra for presbyopia zijn speciaal ontworpen en hebben een dunne rand zodat de gebruiker extra comfort zal ervaren met het dragen van deze zachte multifocale lenzen. Al met al hebben deze multifocale lenzen veel positieve voordelen ten opzichte van andere multifocale lenzen die er momenteel op de markt zijn en de keuze voor de Bausch en Lomb for presbyopia uit de Ultra serie ligt dan ook voor de hand..

De Ultra for presbyopia lenzen zijn te bestellen met de volgende addities: Low (+0.75 t/m +1.50) en High (+1.75 t/m +2.75)

Ook in de Ultra reeks verkrijgbaar zijn de volgen lenzen: Bausch en Lomb Ultra voor sferische correctie en Bausch en Lomb for astigmatism voor cylinder correctie, voor als men nog geen leestoeslag nog heeft en men kiest voor alleen verte lenzen.

Extra informatie

Specificatie

Materiaal Samfilcon A
Watergehalte 0.46
DK/T 163
Handlingtint Lichtblauw
Fabrikant Bausch + Lomb
Beoordelingen (1)
Ultra for Presbyopia (6 lenzen) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Ultra for Presbyopia (6 lenzen)