opc_loader


 

sidebar afbeelding

Ultra for Presbyopia (6 lenzen)

Met de Bausch en Lomb Ultra for presbyopia lenzen zijn leesklachten verleden tijd.

De Ultra for presbyopia zijn hoogwaardige multifocale lenzen van Bausch en Lomb uit de Ultra serie.

Momenteel zijn de Ultra for presbyopia zeer voordelig te bestellen.

49,95
Rechts of Links
Sterkte (Plus of Min)
Additie
Radius (BC)
Diameter (DIA)
Beschrijving

Bausch & Lomb Ultra for presbyopia zijn multifocale silicone hydrogel maandlenzen met MoistureSeal technologie voor diegene die ook problemen ervaren met het scherp zien op korte afstand. Deze multifocale lenzen hebben een zeer hoge zuurstofdoorlaatbaarheid welke de ogen zeer ten goede komt. Ook bezitten de Ultra for presbyopia lenzen een hoog bevochtigings gehalte en bezitten een zeer dunne rand waardoor er een fijner draagcomfort ontstaat.

De Ultra serie van Bausch en Lomb kenmerkt zich door enkele premium eigenschappen. Een van deze eigenschappen is onder andere dat deze lenzen niet snel uitdrogen en de lensdrager daardoor optimaal comfort blijven houden gedurende de dag. Deze lenzen zijn daardoor zeer geschikt voor het gebruik in combinatie met veel beeldschermwerk.

De Ultra for presbyopia lenzen zijn te bestellen met de volgende addities: Low (+0.75 t/m +1.50) en High (+1.75 t/m +2.75)

Ook in de Ultra reeks verkrijgbaar: Bausch en Lomb Ultra voor sferische correctie en Bausch en Lomb for astigmatism voor cylinder correctie.

Beoordelingen (1)
Ultra for Presbyopia (6 lenzen)

Ik ben tevreden over deze varifocale lens, eindelijk goed zicht op de korte afstand, terwijl het veraf ook goed is.
Beoordeling: [4 van de 5 sterren]