opc_loader

Menu

Myday daily disposable

Myday daily disposable, daglenzen van Coopervision.

Rechts of Links

Sterkte (Plus of Min)

Radius (BC)

Diameter (DIA)

31,50 27,50
U bespaart: 13%

Coopervision Myday daily disposable daglenzen, ook vaak genoemd wegwerplenzen zijn van de nieuwste generatie. Deze Myday daglenzen van Coopervision maken gebruik van smart silicone technologie en zijn de ideale lenzen die gemakkelijk hanteerbaar zijn en een zeer hoge zuurstofdoorlaatbaarheid hebben. De Coopervision Myday daily disposable hebben een zuurstoftransmissie met een Dk/t van 100 en dit komt de gezondheid van de ogen zeer ten goede, want hoe meer zuurstof er naar het hoornvlies wordt getransporteerd des te beter. Lenzen met een lage Dk/t waarde laten weinig zuurstof door en dit kan bij sommige mensen tot oogproblemen leiden.

Naast dat de Myday daily disposable van Coopervision zeer hoog zuurstofdoorlatend zijn door het speciale ontwerp en doordat er Stenfilcon A materiaal gebruikt is voor het vervaardigen van deze daglenzen, geeft deze daglens de gebruiker veel draagcomfort. Dit goede draagcomfort komt vooral omdat deze daglenzen een super glad lensoppervlak hebben en daardoor goed over het oog kunnen bewegen en dus zo min mogelijk weerstand en wrijving bieden. Ook houden de Myday daily disposable daglenzen voldoende vocht vast waardoor deze daglenzen en dus ook de ogen niet snel zullen uitdrogen. Dit maakt dat deze daglenzen van Coopervision uitermate geschikt zijn voor mensen met droge ogen die toch graag lenzen willen dragen.

Verder beschikken deze daglenzen over een UV-filter en dit filter zal het schadelijke invallende UV-licht zo veel mogelijk filteren. De UV-filter waarden die de fabrikant opgeeft zijn voor UVA minimaal 85% en voor UVB minimaal 96%. Dus deze filterende eigenschap is mooi meegenomen en dit zal je een veilig gevoel geven wanneer je deze daglenzen draagt, want langdurige blootstelling aan schadelijk UV-licht kan veel oogproblemen veroorzaken, zoals staar en netvlies problemen.

Al met al tillen deze daglenzen van Coopervision de algemene kwaliteit van daglenzen naar een hoger niveau en voldoen zelfs aan de hoogste eisen die lensdragers, maar ook contactlensspecialisten verlangen van de huidige generatie daglenzen. Bij verschillende personen die moeilijk lenzen kunnen verdragen, bieden de Myday daglenzen dan ook de uitkomst. Verschillende personen hebben zelfs aangegeven dat ze niet eens meer het idee hebben dat ze lenzen dragen, dankzij het ultieme draagcomfort welke de Myday lenzen van Coopervision geven.

Wil jij echt het beste voor je ogen en ook optimaal draagcomfort ervaren en geen omslachtig onderhoud hebben aan je contactlenzen? Kies dan ook voor Myday daily disposable daglenzen van Coopervision en bestel ze zichtbaar voordeliger op Contactlenzen.net.


Daglenzen in plaats van maandlenzen


Waarom zou je überhaubt voor daglenzen kiezen i.p.v. maandlenzen? Het dragen van daglenzen is namelijk de meest gezonde manier van lenzen dragen en dit komt omdat je deze lenzen dagelijks vervangt voor een nieuw paar. Bij maandlenzen zal de lens op den duur dicht gaan zitten ondanks het onderhoud wat je aan deze lenzen moet plegen en hierdoor zal de kwaliteit van deze lenzen afnemen en deze zullen dus minder zuurstof doorlaten. Ook het zicht van maandlenzen zal aan het einde van de maand minder worden omdat de lens nu eenmaal slijt en ook vuil en eiwitten zullen zich aan de lens hechten. Bovendien zit elke daglens zeer hygiënisch en steriel verpakt in een bewaar en inzetvloeistof, dus bij het openen van de verpakking kun je de daglens direct inzetten, dus geen gedoe meer met het aanschaffen van lenzenvloeistof. Ook het onderhouden en reinigen van lenzen hoeft niet meer, want je zet daglenzen 's morgens in en 's avonds gooi je ze weg voordat je naar bed gaat.

Specificatie

Materiaal Stenfilcon A
Watergehalte 0,54
DK/T 100
Handlingtint Lichtblauw
Oxygen flux /
UV UVA minimaal 85%, UVB minimaal 96%
Fabrikant CooperVision
Myday daily disposable heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Myday daily disposable
Review plaatsen

Meest recente reviews