opc_loader

Menu

Myday Multifocal

Myday Multifocal daglenzen, multifocale daglenzen van Coopervision, te bestellen in een 30 stuks per verpakking.

Rechts of Links

Sterkte (Plus of Min)

Additie

Radius (BC)

Diameter (DIA)

39,95

Krijg je steeds meer moeite om alles van dichtbij (leesafstand) scherp te zien? Dan zou het zomaar eens kunnen zijn dat je last krijgt van presbyopie ook wel genoemd ouderdomsverziendheid. Presbyopie is een verschijnsel waar men last van zal krijgen als men ouder wordt en vaak ontstaat presbyopie zo nabij het veertigste levensjaar. Voor je veertigste levensjaar kunnen je beide ooglenzen namelijk nog voldoende aan instellend vermogen leveren om op korte afstand alles scherp te zien, echter na je veertigste neemt dit instellend vermogen op korte afstand af. Men zal dan op een gegeven moment op een punt komen dat men hierdoor klachten krijgt en dan is het tijd om presbyopie te gaan corrigeren doormiddel van bijvoorbeeld de Myday Multifocal lenzen van Coopervision.

Het dragen van de Myday Multifocal daglenzen geeft je totale vrijheid in het kijken, zeker ten opzichte van een leesbril waar je natuurlijk altijd een beperking zal ervaren. Het is ook belangrijk om te weten dat de Myday Multifocal daglenzen gebruik maken van de nieuwste technologische innovatie van CooperVision. Dit geeft de gebruiker heldere zicht en veel comfort en dit is wat men zeker nodig heeft in zijn of haar drukke levensstijl die de meeste er tegenwoordig op na houden.

De Myday Multifocal daglens is een siliconen hydrogel lens en deze is voorzien van de CooperVision Aquaform-technologie die een unieke balans van hoge zuurstofdoorlaatbaarheid met een natuurlijk bevochtigbaar materiaal combineert. Het resultaat van deze combinatie is een zeer goed ademende lens die ervoor zorgt dat de ogen er helder, wit en gezond blijven uit zien en dit komt met name door de hoge toevoer van zuurstof. Met de MyDay multifocale daglenzen ben je altijd klaar om elke dag met vertrouwen aan te gaan.


Enkele unieke eigenschappen van de Myday Multifocal daglenzen
 

  • De Myday multifocal lenzen maken gebruik van het CooperVision binocular progressive system en zorgen hierdoor voor goed zicht op elke afstand.

  • Men zal langdurig comfort ervaren door de aquaform technology die de juiste hoeveelheid water vasthoudt.

  • De Myday Multifocal daglenzen geven de gebruiker een uitstekende zichtcorrectie of je nu bijziend of verziend bent en dit komt door het aberration neutralising system.

  • De Myday Multifocal daglenzen hebben een zeer hoog ademend vermogen, ze zijn gemaakt van een silicone hydrogel materiaal en dit zorgt ervoor dat 100% van het benodigde zuurstof je ogen zal bereiken, zodat ze helder en wit blijven.

  • Deze multifocale daglenzen bevatten een UV-blokker en beschermen je ogen tegen ultraviolette straling en ondersteunen daarmee de gezondheid van je ogen.
Myday Multifocal heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Myday Multifocal
Review plaatsen

Meest recente reviews