opc_loader

Menu

Dailies Freshlook Illuminate daglenzen

Dailies Freshlook Illuminate.

10 Daglenzen met vergrotend effect.

Rechts of Links

Sterkte (Plus of Min)

Radius (BC)

Diameter (DIA)

19,95
Beschrijving

Wil jij grotere, heldere en opvallende ogen hebben? Kies dan voor de Dailies freshLook illuminate daglenzen van Alcon met starburst patroon. Deze speciaal ontwikkelde daglenzen hebben een dubbellaags printtechniek die een super gaaf vergrotend effect geven, dit komt doordat er een grote donkere ring rond de limbusrand wordt gelegd.

Wil jij de blits maken en opvallen op welke party dan ook, zorg dan dat je altijd wat Dailies FreshLook Illuminate daglenzen in huis hebt. De Dailies FreshLook Illuminate daglenzen zijn geschikt voor donkere en lichte ogen en worden geleverd in een verpakking van 10 stuks. Deze daglenzen van Alcon zijn te bestellen in sterktes van 0.00 (plan) tot en met -8.00 dioptrie. Deze daglenzen draag je slechts 1 dag en je hebt bij deze daglenzen dan ook geen extra lenzenvloeistof nodig, omdat elke daglens apart in een houdertje met vloeistof zit verpakt. Het termijn van 1 dag dragen moet ook niet overschreden worden dit i.v.m. de gezondheid van de ogen.

De zichtbaarheid van de Dailies freshlook illuminate daglenzen zijn per persoon verschillend, de combinatie van lenskleur gecombineerd met de kleur van je ogen bepaalt uiteindelijk het resultaat.

Beoordelingen ()
Dailies Freshlook Illuminate daglenzen heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Dailies Freshlook Illuminate daglenzen
Review plaatsen

Meest recente reviews