opc_loader

Blauwe lenzen zonder sterkte

Blauwe lenzen zonder sterkte.

Natuurlijk ogend door speciale print.

De verpakking bevat 1 paar (2 st.) kleurlenzen blauw.

Deze kleurlenzen worden GRATIS verzonden !!!

17,95
Levertijd indicatie:
Levertijd:
+/- 1 tot 2 werkdagen
Beschrijving

Wil je blauwe lenzen kopen (1 paar) en heb je echter geen sterkte nodig? Kies dan voor deze mooie blauwe lenzen met 3 kleuren print zonder sterkte en verander de kleur van je ogen binnen enkele seconden.

Deze blauwe kleurlenzen zien er door de 3 kleuren print erg mooi en natuurlijk uit, dit is omdat de print van de lens goed overeenkomt met de iris van een persoon die van nature blauwe ogen heeft. Omdat deze blauwe kleurlenzen een 3 kleuren print hebben, kan iedere oogkleur veranderd worden naar de kleur blauw, dus draag je deze blauwe lenzen op bijvoorbeeld bruine ogen, of op groene of grijze ogen dan veranderd je oogkleur naar een mooie kleur blauw. Dat voorheen de kleur van kleurlenzen vaak niet goed te zien was bij mensen met donkere ogen, kwam eigenlijk omdat de eerste generatie kleurlenzen niet geprint waren en alleen maar een doorschijnende kleur hadden.

Deze blauw gekleurde lenzen zijn van het type zachte maandlenzen en kunnen dus voor een periode van 30 dagen gedragen worden. De draagtijd van deze blauwe lenzen zonder sterkte dient men dus echter niet te overschreiden dit i.v.m. het voorkomen van vervelende oogklachten of voorkomen van een ooginfectie. Ontstaan er klachten met het dragen van deze blauwe kleurlenzen zoals bijvoorbeeld rode ogen, prikkende ogen, stekende ogen of droge ogen, stop dan met het dragen van de kleurlenzen. Ben je niet bekend met het dragen van zachte kleurlenzen of het onderhouden van deze lenzen? Dan adviseren wij je om je goed te laten informeren door een opticien, lensspecialist of optometrist. Deze kan je voorzien van de juiste informatie omtrent het dragen van kleurlenzen en je uiteindelijk ook aangeven of jouw ogen geschikt zijn voor kleurlenzen. Vaak zie je echter dat personen met droge ogen geen of moeilijk lenzen kunnen dragen.

Kleurlenzen onderhouden

Voor het bewaren en verzorgen van deze gekleurde blauwe lenzen raden wij het gebruik van een alles in één lenzenvloeistof voor zachte lenzen aan. Een alles in één lenzenvloeistof kun je gebruiken voor het bewaren, afspoelen, reinigen en desinfecteren van zachte kleurlenzen.

Het kleureffect dat bereikt wordt met het dragen van deze gekleurde lenzen, kan per persoon verschillend zijn en afwijken van de getoonde afbeelding die bij dit product staat. Het is de combinatie van je eigen oogkleur en de lens kleur die het uiteindelijke resultaat bepaalt.

Wil je deze blauwe lenzen zonder sterkte bestellen dan hanteren wij een levertijd van ongeveer 1 a 2 werkdagen. Wil je echter blauwe kleurlenzen op sterkte kopen? Ook dat kan in de webshop van Contactlenzen.net, want wij leveren zowel kleurlenzen zonder sterkte als kleurlenzen op sterkte in de meest mooie kleuren.

Beoordelingen (0)
Blauwe lenzen zonder sterkte heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Blauwe lenzen zonder sterkte