opc_loader

Menu

Blauwe lenzen zonder sterkte

Mooie blauwe lenzen zonder sterkte om je ogen eens een andere kleur te geven. Deze verpakking bevat 1 paar (2 st.) kleurlenzen blauw (Dusk blue).

22,00 18,95
U bespaart: 14%
Beschrijving

Wil je mooie blauwe lenzen kopen (1 paar) maar heb je geen sterkte nodig om scherp te zien? Bestel dan nu deze mooie blauwe lenzen (Dusk blue) met 3 kleuren print zonder sterkte en verander direct de kleur van je ogen.

Deze blauwe kleurlenzen hebben een speciale 3 kleuren print, zijn erg mooi en zien er natuurlijk uit en dit komt vooral omdat de print van deze lens goed overeenkomt met de iris van een persoon die van nature blauwe ogen heeft. Omdat deze blauwe kleurlenzen een 3 kleuren print bezitten en niet alleen maar doorschijnend zijn, kan eigenlijk van iedereen de oogkleur veranderd worden naar de kleur blauw. Draag je deze blauwe lenzen op je bruine ogen, groene of grijze ogen dan veranderd je oogkleur in een handomdraai naar een hele mooie kleur blauw.

De kleur van de oude generatie kleurlenzen was vaak niet goed te zien bij personen met donkere ogen en dit kwam eigenlijk omdat de eerste generatie kleurlenzen niet geprint waren en alleen maar een doorschijnende kleur hadden. Maar met de huidige blauwe lenzen zoals deze, verander je ieder oog naar een gave blauwe kleur, want de blauwe print die op deze lens zit zal zich namelijk mengen met je eigen oogkleur en door dit effect krijg je een goed resultaat (het uiteindelijke blauwe resultaat kan per persoon verschillend zijn en is dan ook afhankelijk van je eigen oogkleur).

Deze blauw gekleurde lenzen zijn zachte maandlenzen en geven de gebruiker dan ook goed draagcomfort vanwege het zachte materiaal waarvan ze gemaakt zijn. Je kunt deze blauwe kleurlenzen voor een periode van 30 dagen dragen en de draagtijd van deze blauwe lenzen zonder sterkte dient men dan ook niet te overschrijden, dit i.v.m. een verhoogde kans op het krijgen van vervelende oogklachten of zelfs een ooginfectie als men lenzen namelijk langer draagt dan waarvoor ze gemaakt zijn. Ontstaan er klachten door het dragen van deze blauwe kleurlenzen zoals: rode ogen, prikkende ogen, stekende ogen of droge ogen, stop dan onmiddellijk met het dragen van deze blauwe kleurlenzen en raadpleeg een opticien, optometrist of andere deskundige op het gebied van lenzen.

Ben je totaal niet bekend met het dragen van zachte kleurlenzen en weet je ook niet hoe je ze moet inzetten, uithalen of moet onderhouden? Dan is ons advies om je eerst eens te laten inlichten door een opticien, lensspecialist of optometrist. Een professional kan je namelijk voorzien van de juiste informatie omtrent het dragen van kleurlenzen en ook bepalen of jouw ogen geschikt zijn voor het dragen van kleurlenzen. Heb je van nature veel last van droge ogen dan zal je waarschijnlijk moeilijk kleurlenzen kunnen dragen.


Kleurlenzen onderhouden
 

Voor het verzorgen, bevochtigen en bewaren van deze blauwe kleurlenzen raden wij het gebruik van een goede lenzenvloeistof zoals bijvoorbeeld een alles in één lenzenvloeistof voor zachte lenzen aan. Een alles in één lenzenvloeistof kan je gebruiken voor het bewaren, bevochtigen, afspoelen, reinigen en desinfecteren. Sowieso is het verstandig om voor een kwalitatief goede lenzenvloeistof te kiezen om deze blauwe lenzen zonder sterkte mee te bevochtigen, want hierdoor zal je ook minder snel last krijgen van drogen ogen tijdens het dragen van deze lenzen.

Het is goed om te weten dat het kleureffect dat bereikt wordt met het dragen van deze gekleurde blauwe lenzen, per persoon verschillend kan zijn en kan afwijken van de getoonde afbeelding die bij dit product staat in de webshop. Het is namelijk de combinatie van de kleur van je iris en de blauwe lens kleur die het uiteindelijke resultaat zal bepalen.


Kleurlenzen zonder sterkte op voorraad


Bestel je deze blauwe lenzen zonder sterkte voor 16:00 uur dan worden ze dezelfde dag nog door ons verzonden. Wil je toch liever blauwe kleurlenzen op sterkte bestellen? Dat kan natuurlijk ook in de webshop van Contactlenzen.net, want wij verkopen zowel kleurlenzen zonder sterkte (voorraad) als kleurlenzen op sterkte (geen voorraad).

Extra informatie

Specificatie

Materiaal:Polymacon
Watergehalte: 0,38
Beoordelingen ()
Blauwe lenzen zonder sterkte heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Blauwe lenzen zonder sterkte
Review plaatsen

Meest recente reviews