opc_loader

Menu

Emerald kleurige lenzen zonder sterkte

Kleurlenzen zonder sterkte in de kleur emerald

Bevat 1 paar gekleurde lenzen in de kleur blauw / emerald.

22,00 18,95
U bespaart: 14%

Deze kleurlenzen in een hele gave kleur van emerald blauw zijn geschikt voor personen die geen sterkte nodig hebben. Deze kleurlenzen bezitten dan ook een sterkte van 0.00 dioptrie ook wel plan genoemd. Dus wil jij je oogkleur switchen naar een gave kleur dan zijn deze kleurlenzen in de kleur emerald iets voor jou. Bestel je deze kleurlenzen dan worden deze geleverd in een doosje waar 2 kleurlenzen in de kleur emerald inzitten. Deze kleurlenzen zijn maandlenzen en deze kan men dus 30 dagen overdag dragen, voordat men toe is aan een nieuw setje gekleurde lenzen. Het grote voordeel van maandlenzen is dat op deze manier kleurlenzen dragen hygiënisch blijft, dit in tegenstelling tot kleurlenzen die een jaar mee gaan.

Het is goed om te weten dat deze kleurlenzen in de kleur emerald zoal geschikt zijn voor personen die van nature lichte ogen hebben, maar ook voor personen die van nature donkere ogen hebben. Dat zowel personen met donkere als lichte ogen een mooie kleurverandering van zijn of haar ogen krijgt met deze emerald gekleurde lenzen komt door de speciale printtechniek die gebruikt is om deze kleurlenzen mee te vervaardigen. Het uiteindelijke resultaat dat men krijgt in kleurverandering zal echter per persoon verschillend zijn en dit komt omdat de kleur van de kleurlens zich mengt met de eigen oogkleur van de lensdrager. Zo kan kan het uiteindelijke kleureffect dus afwijken van de afbeelding die getoond wordt bij dit product.


Men dient kleurlenzen goed te onderhouden


Wil je kleurlenzen dragen dan dien je wel te weten hoe je ze op de juiste manier moet gebruiken en onderhouden. Je moet namelijk weten hoe je kleurlenzen op de juiste manier moet inzetten en uitnemen. Weet je dit niet? Check dan de informatie op deze site of laat je informeren door een deskundige zoals een opticien, contactlensspecialist of optometrist.

Het juist onderhouden van deze kleurlenzen in de kleur emerald doe je door gebruik te maken van een lenzenvloeistof van goede kwaliteit. Men kan het beste kiezen voor een alles in één lenzenvloeistof zoals bijvoorbeeld de Optifree Express, Renu Advanced of Biotrue lenzenvloeistof. Deze vloeistoffen voor zachte lenzen kan je gebruiken om je kleurlenzen mee te reinigen, desinfecteren, bevochtigen, afspoelen en mee in te zetten.


Het dragen van kleurlenzen
 

Het dragen van deze kleurlenzen in de kleur emerald is natuurlijk super gaaf om je een nieuw uiterlijk te geven. Het dragen van deze kleurlenzen moet dan ook comfortabel zijn en dit kan men mede bereiken door de lenzen goed te onderhouden, niet in de nacht in te houden en deze na 30 dagen netjes te vervangen. Ervaar je toch irritatie met het dragen van deze gekleurde lenzen, stop dan onmiddellijk met het dragen van de lenzen en bezoek een deskundige. Enkele klachten die kunnen voorkomen zijn roodheid van het oog, droge ogen, prikkende of jeukende ogen etc. bij deze klachten dient men het dragen van deze kleurlenzen te stoppen.

Emerald kleurige lenzen zonder sterkte heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Emerald kleurige lenzen zonder sterkte
Review plaatsen

Meest recente reviews