opc_loader

Menu

Lichtblauwe lenzen op sterkte

Lichtblauwe lenzen op sterkte.

1 bestelling bevat 2 paar (4 stuks = 2 rechter en 2 linker lenzen)

- Sterkte Rechts

- Sterkte Links

44,00 37,90
U bespaart: 14%

Wil je lichtblauwe lenzen aanschaffen en moeten deze op sterkte zijn? Bestel dan direct deze 3 kleuren geprinte lichtblauwe lenzen met sterkte en tover de kleur van je ogen direct om. Deze lichtblauwe lenzen worden in een min als plus sterkte door ons aangeboden.

Deze lichtblauwe kleurlenzen op sterkte zien er realistisch uit en dit komt door de 3 kleuren print die deze kleurlens heeft. De 3 kleuren print geeft een realistische weergave van een iris, dit in tegenstelling met de kleurlenzen die slechts een print in 1 kleur bevatten. Omdat deze lichtblauwe lenzen op sterkte een print bevatten is het voor iedereen mogelijk om de kleur van je ogen naar lichtblauw te veranden ongeacht of je van nature licht of donkere ogen hebt. Vroeger werden kleurlenzen namelijk zonder de huidige gebruikte printtechniek gemaakt en hierdoor was het effect om de kleur van je ogen te veranderen bij mensen met donkere ogen nauwelijks te zien.

De lichtblauwe kleurlenzen die je hier kan bestellen zijn maandlenzen en dit houdt in dat je deze kleurlenzen tot maximaal 30 dagen kan dragen alvorens je een nieuw paar dient in te zetten. Ontstaan er gedurende de draagperiode van de kleurlenzen klachten? En dan moet je denken aan het krijgen van rode ogen, droge ogen, prikkende of stekende ogen of misschien krijg je last van afscheiding in je ogen, stop dan met het dragen van deze lichtblauwe lenzen op sterkte en raadpleeg een contactlensspecialist of huisarts. Heb je nog nooit lenzen gedragen dan raden wij je wel aan om je eerst goed te laten inlichten door een deskundige die verstand heeft van lenzen, zoals bijvoorbeeld een lensspecialist of optometrist.


Lenzenvloeistof bestellen


Voor het juist onderhouden van deze lichtblauwe lenzen op sterkte wordt een goede alles in één lenzenvloeistof aangeraden waarmee je de kleurlenzen kan bevochtigen, inzetten, reinigen en desinfecteren. Enkele goede en gechikte lenzenvloeistoffen zijn bijvoorbeeld de Optifree Express, Biotrue lenzenvloeistof of Renu Advanced.


Het effect van deze lichtblauwe lenzen


Het effect dat bereikt kan worden met het dragen van deze lichtblauwe lenzen op sterkte, kan per individu verschillend zijn en kan dus ook afwijken van de afbeelding die op deze webpagina is te zien. Het is dan ook de combinatie van je eigen oogkleur en de lichtblauwe die het gewenste resultaat bepaalt.

Wil je echter licht blauwe kleurlenzen zonder sterkte kopen omdat je geen sterkte nodig hebt om duidelijk te zien? Ook die kan je bestellen in de  webshop van Contactlenzen.net.

Lichtblauwe lenzen op sterkte heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Lichtblauwe lenzen op sterkte
Review plaatsen

Meest recente reviews