opc_loader

Menu

Blauwe lenzen op sterkte

Blauwe lenzen op sterkte in de kleur Dusk Blue. Bevat 2 paar (4 stuks = 2 rechter en 2 linker lenzen)

Bestel vandaag deze mooie blauwe lenzen op sterkte.

- Sterkte Rechts

- Sterkte Links

44,00 37,90
U bespaart: 14%

Dit product is niet/nog niet leverbaar

Beschrijving

Ben je van plan om blauwe lenzen op sterkte te gaan bestellen? Bestel dan deze mooie in 3 kleuren geprinte blauwe lenzen op sterkte en je hebt binnen een paar seconden fantastische blauwe ogen. Deze blauwe kleurlenzen op sterkte leveren wij zowel in - (min) als + (plus) sterkte.

Draag jij misschien al lenzen? Kies dan eens voor deze blauwe lenzen op sterkte in plaats van de gewone doorzichtige lenzen zonder kleur waar de meeste lensdragers al mee rondlopen. Je kan met deze blauwe kleurlenzen op sterkte je groene, grijze of bruine ogen omtoveren naar blauwe ogen en het is goed om te weten dat dit zelfs kan bij personen die van nature donkere ogen hebben dankzij de speciale 3 kleuren print die deze kleurlenzen hebben.

De 3 kleuren print die deze blauwe lenzen op sterkte hebben bevatten miniscule kleine pixels die zich combineren met je eigen oogkleur en zo krijg je een natuurlijke look. Deze blauwe kleurlenzen op sterkte zijn gemaakt van een zacht materiaal en geven de gebruiker dan ook voldoende comfort tijdens het dragen. Je kunt deze blauwe lenzen op sterkte 30 dagen dragen en men dient deze termijn dan ook niet te overschreiden i.v.m. de hygiëne want je wil het krijgen van vervelende oogklachten natuurlijk vermijden.

Ontstaan er klachten tijdens het dragen van deze blauwe lenzen op sterkte en krijg je last van bijvoorbeeld rode ogen, prikkende ogen, stekende ogen of droge ogen, stop dan direct met het dragen van deze blauwe kleurlenzen. Ben je echter totaal nieuw op het gebied van lenzen en in dit geval met zachte kleurlenzen op sterkte? Dan adviseren wij je om je juist en volledig te laten informeren door een optiek deskundige zoals een opticien, lensspecialist of optometrist. Een deskundige met verstand van zaken, kan je namelijk voorzien van de juiste informatie omtrent het gebruik van deze blauwe lenzen op sterkte.

Ons advies is ook om regelmatig je ogen eens te laten controleren zodat je zeker weet of je sterkte nog goed is en dat je dus ook alles maximaal scherp ziet. Heb je echter last van droge ogen laat je dan ook juist informeren door een deskundige en laat deze beoordelen of het dragen van kleurlenzen of lenzen in het algemeen voor jou een optie is.


Het onderhouden van blauwe lenzen op sterkte


De juiste manier om deze blauwe lenzen op sterkte te onderhouden, is door gebruik te maken van een goede alles in één lenzenvloeistof voor zachte lenzen. Een alles in één lenzenvloeistof gebruik je onder andere voor het bewaren, bevochtigen, afspoelen, reinigen en desinfecteren van zachte kleurlenzen.


Blauwe lenzen op sterkte bestellen


Het kleureffect dat je krijgt met het dragen van deze blauwe kleurlenzen op sterkte, kan er bij een ieder anders uitzien en ook afwijken van de getoonde afbeelding die bij dit product staat in de webshop. Het is dan ook de combinatie van je eigen oogkleur en de blauwe lens die het uiteindelijke resultaat bepaalt.

Wil jij ook deze gave blauwe lenzen op sterkte bestellen? Dan hanteren we momenteel een levertijd van ongeveer 4 a 8 werkdagen. Wil je echter blauwe kleurlenzen zonder sterkte bestellen? Ook dat kan natuurlijk in de webshop van Contactlenzen.net, want hier bestel je zoal kleurlenzen zonder een sterkte als kleurlenzen met een sterkte in de meest mooie kleuren.

Extra informatie
Materiaal: Lotrafilcon A
Watergehalte: 0,33
DK/T: 138
Beoordelingen ()
Blauwe lenzen op sterkte heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Blauwe lenzen op sterkte
Review plaatsen

Meest recente reviews