opc_loader

Menu

Marigold kleurige lenzen op sterkte

Maandlenzen op sterkte in de kleur Marigold.

Bevat 2 paar (4 stuks = 2 rechter en 2 linker lenzen)

- Sterkte Rechts

- Sterkte Links

44,00 37,90
U bespaart: 14%

Ben je op zoek naar gekleurde lenzen en moeten deze op sterkte zijn? Kies dan voor deze kleurlenzen op sterkte in de kleur marigold. Deze kleurlenzen op sterkte hebben een mooie bruine/oranje kleur en een mooie donkere limbusrand. De kleur van deze maandlenzen op sterkte zijn met een dot printer op de lens aangebracht. Echter omdat de kleurenprint niet volledig is dicht geprint, zal de kleur van deze kleurlens op sterkte zich mengen met je eigen oogkleur en dit geeft een natuurlijk effect. Het uiteindelijke resultaat kan dan ook afwijken van de afbeelding op deze webpagina. Deze gekleurde lenzen op sterkte zijn in zowel plus als min te bestellen en kunnen gedragen worden door zowel personen met lichte en donkere ogen.

Men kan deze gekleurde lenzen op sterkte 30 dragen dragen alvorens men een nieuw paar hoeft in te zetten. Deze kleurlenzen zijn van het type maandlens en men kan ze overdag dragen en men dient ze dan ook 's nachts uit te doen en in de lenshouder met lenzenvloeistof te plaatsen. Men dient i.v.m. de hygiëne wel dagelijks de kleurlenzen te reinigen en de houder te vullen met nieuwe lensvloeistof. 


Lenzenvloeistof voor kleurlenzen


Bestel je deze gekleurde lenzen op sterkte dan dien je ze ook te verzorgen en te bevochtigen. Dit kan je doen met een bewaarvloeistof en reiniger die geschikt is voor zachte lenzen. Het kan ook gemakkelijk zijn om voor een zogeheten alles in één lenzenvloeistof voor zachte lenzen te kiezen want met deze lenzenvloeistof kan je je lenzen zowel bevochtigen als ook reinigen. Enkele aanraders zijn de Optifree Express, Optifree PureMoist of Renu Advanced.


Gekleurde lenzen op sterkte bestellen


Wil je deze gekleurde lenzen in de kleur marigold op sterkte bestellen dan hanteren wij een levertijd van ongeveer 4 a 7 werkdagen.

Marigold kleurige lenzen op sterkte heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Marigold kleurige lenzen op sterkte

Meest recente reviews

,