opc_loader

Menu

Bruine lenzen zonder sterkte

Bruine lenzen zonder sterkte.

Erg mooi door speciale print.

1 verpakking bevat 1 paar kleurlenzen in de kleur bruin.

22,00 18,95
U bespaart: 14%
Beschrijving

Heb je zin om bruine lenzen te bestellen (1 paar) om je ogen om te toveren naar een mooie bruine kleur, maar heb je echter geen sterkte nodig? Bestel dan deze speciaal geprinte bruine lenzen zonder sterkte en binnen enkele seconden verander je je ogen naar een mooie bruine tint. Deze bruine lenzen zonder sterkte zijn van het type maandlens en kunnen dan ook bij het gebruik overdag 30 dagen gebruikt worden. Na 30 dagen dient men een nieuw paar in te doen i.v.m. de hygiëne en om complicaties door het te lang dragen van lenzen zoveel mogelijk uit te sluiten.

Deze gekleurde bruine maandlenzen worden door een speciale techniek gemaakt en dit is om een zo mooi mogelijk effect op het oog te krijgen. Doordat de print niet helemaal dicht geprint is van deze bruine lens, zal de kleur van de lens zich gaan mengen met je eigen iris kleur en dit zal natuurlijker overkomen dan dat je een lens met een dicht geprinte afbeelding zou dragen.


Hoe draag je deze bruine lenzen comfortabel


Wil je deze bruine lenzen zonder sterkte comfortabel dragen dan dien je ze wel op de juiste manier in te zetten, uit te halen en ook op de juiste manier te verzorgen. Draag je al reeds ander kleurlenzen dan zal het inzetten en het uithalen van deze bruine lenzen zonder sterkte op de zelfde manier gaan. Heb je echter nog niet eerder lenzen of in dit geval kleurlenzen gedragen dan moet je wel weten wat de juiste manier is om je lenzen in te zetten en uit te halen. Je kan deze informatie inwinnen bij bijvoorbeeld een lensspecialist of je kan op het internet op zoek gaan naar deze informatie. Kijk hier hoe je kleurlenzen moet inzetten en uithalen.


Kleurlens verzorging


Deze bruine lenzen zonder sterkte zijn dus zachte maandlenzen en wil je deze zachte maandlenzen prettig blijven dragen gedurende 30 dagen, dan dien je ze dus goed te verzorgen. Je dient dan ook te kiezen voor een goede all in one lenzenvloeistof. Met een goede lenzenvloeistof kan je de kleurlenzen namelijk bevochtigen gedurende de nacht als je ze niet draagt. Je kan een zacht lens dan ook nooit zonder vloeistof in een houdertje doen, want doe je dit dan zal de lens uitdrogen en vervolgens kunnen breken. Kies je voor een goede lenzenvloeistof dan zal dit ook het draagcomfort gedurende de dag bevorderen. Buiten het feit dat je met een all in one lenzenvloeistof je kleurlenzen kan bevochtigen, kan je er de lenzen er ook mee reinigen en desinfecteren voor een goede hygiëne. Het is ook belangrijk om de lenzenvloeistof die in de lenshouder zit waar 's nachts je kleurlenzen inzitten dagelijks te vervangen voor verse lenzenvloeistof, dit ook weer uit hygiënisch oogpunt.


Bruine lenzen bestellen


De bruin gekleurde lenzen hebben wij op voorraad, dus bestel je ze vandaag dan heb je ze vaak al binnen 1 a 2 werkdagen in huis. Wil je echter bruine kleurlenzen op sterkte kopen omdat je wel een plus of min sterkte nodig hebt om goed te kunnen zien? Dan kan dat natuurlijk ook in de webshop van Contactlenzen.net, want wij leveren zowel bruine lenzen zonder sterkte als op sterkte. Let wel, op kleurlenzen op sterkte zit ongeveer 4 tot 8 werkdagen levertijd.

Beoordelingen ()
Bruine lenzen zonder sterkte heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Bruine lenzen zonder sterkte
Review plaatsen

Meest recente reviews