opc_loader

Menu

Groene lenzen zonder sterkte

Groene lenzen zonder sterkte (0.00 dioptrie)

Mooi natuurlijk ogend door de speciale print.

Bevat 1 paar lenzen in de kleur groen.

22,00 18,95
U bespaart: 14%

Wie wil er nu geen groene ogen? Personen die van nature groene ogen hebben, daar zijn er maar weinig van en dat maakt deze kleur zo speciaal. Heb jij van nature blauwe, grijze of bruine ogen dan kan je vanaf nu ook je ogen omtoveren naar een mooie kleur groen met deze groene lenzen zonder sterkte. Deze groene kleurlenzen zonder sterkte zijn gemaakt van een zacht materiaal en vallen in de categorie zachte maandlenzen. Dit houdt dus in dat je deze groene lenzen zonder sterkte dus een maand (30 dagen) kan dragen. Met 30 dagen dragen wordt in dit geval bedoelt dat je ze 30 dagen overdag kan dragen, gaat men slapen dat neemt men deze groene lenzen uit en plaatst men deze in een lenshouder met vloeistof. Houd je altijd aan deze regel en ga nooit slapen met kleurlenzen in, want dit is niet gezond voor de ogen en dit kan uiteindelijk vervelende gevolgen hebben.


Groene kleurlenzen met een print


Deze groene lenzen zonder sterkte worden met een drie kleuren print gemaakt. Dit houdt in dat ongeacht wat je eigen oogkleur is je de kleur van je ogen kan veranderen. Dus groene lenzen op bruine ogen of groene lenzen op grijze ogen of blauwe ogen, elke oogkleur kan je veranderen met deze kleurlenzen in de kleur groen. Dus waar voorheen mensen met donkere ogen de oogkleur moeilijk konden veranderen met de oude generatie kleurlenzen, is dit nu wel mogelijk met de nieuwste generatie kleurlenzen die geprint worden. De print op deze groene lens heeft een natuurlijk ogend effect en dit komt omdat er drie kleuren worden gebruikt in de print, dit in tegenstelling tot veel andere kleurlenzen zoals je deze veelal tegenkomt zoals bij o.a. de groene lenzen van Hema, groene lenzen van Kruidvat of groene lenzen van Etos. Het groene kleureffect als men deze kleurlenzen draagt kan per persoon anders zijn en afwijken van de afbeelding, dit komt omdat de kleur van deze lens zich zal mengen met de eigen oogkleur.


Kleurlenzen onderhouden


Deze groene kleurlenzen zonder sterkte gaan dus een maand mee, maar dan moet je ze wel goed verzorgen om de hele maand optimaal draagcomfort te ervaren en scherp zicht te behouden. Het onderhouden en verzorgen van deze groene lenzen zonder sterkte doe je met een lenzenvloeistof. Nu heb je zowel bewaarvloeistoffen, reinigers en alles in één vloeistoffen en men kan het beste kiezen voor een alles in één lenzenvloeistof. Met een alles in één lenzenvloeistof kan men de groene kleurlens goed hydrateren, mee af spoelen, inzetten, reinigen en desinfecteren. Een verstandige keuze is om direct met je kleurlenzen bestelling een alles in één lenzenvloeistof mee te bestellen zoals bijvoorbeeld de Optifree Express, Renu Advanced of Biotrue lenzenvloeistof.


Groene lenzen bestellen


Wil je deze groene lenzen zonder sterkte vandaag nog bestellen dan hebben wij een levertijd van +/- 1 a 2 werkdagen. Wil je echter groene kleurlenzen op sterkte bestellen omdat je een plus of min correctie nodig hebt? Ook dat kan op Contactlenzen.net, want hier bestel je zowel groene kleurlenzen zonder sterkte, maar ook kleurlenzen op sterkte.


Toch liever fel groen?


Wil je toch meer een fel groene kleur en zoek je fel groene lenzen i.p.v. deze groene lenzen? Kies dan voor de olijfgroene kleurlenzen zonder sterkte.

Groene lenzen zonder sterkte heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Groene lenzen zonder sterkte
Review plaatsen

Meest recente reviews