opc_loader

Menu

Turquoise kleurige lenzen zonder sterkte

Kleurlenzen in de kleur turquoise zonder sterkte.

Bevat 1 paar gekleurde lenzen in de kleur turquoise.

22,00 18,95
U bespaart: 14%

Bestel nu deze mooie turquoise kleurlenzen zonder sterkte (0.00 dioptrie) om je ogen om te toveren naar deze fantastische mooie kleur. Deze turquoise lenzen zijn maandlenzen en deze kan je dus 30 dagen dragen voordat je ze moet vervangen voor een nieuw paar. Deze kleurlenzen in de kleur turquoise kan je overdag dragen en men dient deze dan ook uit te nemen als men gaat slapen en in een lenshoudertje met lenzenvloeistof te plaatsen waardoor de lenzen niet zullen uitdrogen. Bestel je deze turquoise lenzen bestel dan ook direct een goede lenzenvloeistof mee zoals een alles in één lenzenvloeistof om ze goed te onderhouden. Met een alles in één lenzenvloeistof kan je deze kleurlenzen zowel bevochtigen, reinigen en desinfecteren. Ook kan je met een alles in één lenzenvloeistof je lenzen afspoelen en inzetten. Enkele geschikte lenzenvloeistoffen die je kan gebruiken in combinatie met deze turquoise kleurlenzen zijn o.a. de Optifree Express van Alcon of de Biotrue of Renu Advanced van Bausch en Lomb.


Zijn deze kleurlenzen goed zichtbaar?


Deze turquoise kleurlenzen zijn goed zichtbaar op zowel donkere ogen als lichte ogen en dit komt omdat deze kleurlenzen een print (afbeelding) van een iris bevatten. Hiermee wordt het probleem dat kleurlenzen op donkere ogen niet te zien zijn uit de weg genomen. De print op dit type kleurlens wordt met kleine stipjes op de lens geprint, waardoor er kleine stipjes in kleur ontstaan en kleine transparante stukjes ontstaan en hierdoor zal je eigen oogkleur zich mengen met de kleur van de turquoise lens voor een mooie effect. Door dit principe zal de uiteindelijke kleur als je deze turquoise lenzen draagt bij iedereen wat verschillend zijn, ook kan het afwijken van de getoonde afbeelding op deze pagina.


Kleurlenzen dragen voor een nieuwe look


Met deze turquoise kleurlenzen kan je jezelf een totaal nieuwe look geven. Draag je al reeds normale lenzen dan zal het dragen van kleurlenzen ook geen probleem voor je zijn. Heb je nog niet eerder lenzen of in dit geval kleurlenzen gedragen dan dien je wel te weten hoe je op de juiste manier zachte lenzen moet inzetten, uithalen en moet onderhouden. Het advies is dan ook om informatie in te winnen bij een deskundige zoals bijvoorbeeld een opticien, optometrist of lensspecialist. Ook kan je natuurlijk al wat informatie over lenzen dragen terugvinden op deze site en op andere webpagina's die men terug kan vinden op het internet.

Wil je deze turquoise kleurige lenzen zonder sterkte bestellen? Houd dan ongeveer rekening met een levertijd van ongeveer 1 a 2 werkdagen.

Turquoise kleurige lenzen zonder sterkte heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Turquoise kleurige lenzen zonder sterkte
Review plaatsen

Meest recente reviews