opc_loader

Menu

Kleurlenzen Emerald op sterkte

Kleurlenzen in de kleur emerald op sterkte

Bevat 2 paar kleurlenzen op sterkte (4 stuks = 2 rechter en 2 linker lenzen)

- Sterkte Rechts

- Sterkte Links

44,00 37,90
U bespaart: 14%

Dit product is niet/nog niet leverbaar

Beschrijving

Draag je al enige tijd lenzen dan is het eens leuk om de kleur van je ogen te veranderen met kleurlenzen in de kleur emerald blauw. Deze kleurlenzen in de kleur emerald worden namelijk gemaakt in zowel min als plus-sterkte, dus voor diegene die een correctie nodig hebben om scherp te kunnen zien, zijn deze kleurlenzen op sterkte een mooie optie om je ogen een op een gave manier te corrigeren.

Deze lenzen met een kleur kunnen voor 30 dagen overdag gedragen te worden alvorens men een nieuw paar kleurlenzen dient in te zetten en deze kleurlenzen vallen dan ook in de categorie maandlenzen. Zoals aangegeven kan je deze kleurlenzen in de kleur emerald overdag dragen en men dient niet met deze kleurlenzen te gaan slapen


Donkere en lichte ogen verander je met deze kleurlenzen


Of je nu van nature donkere ogen of lichte ogen hebt, het effect van de kleurverandering van de ogen is bij iedereen te zien en dit komt door de speciale print die er bij deze kleurlenzen wordt aangebracht. De speciale kleurenprint van deze kleurlens zal zich mengen met de eigen oogkleur en het effect kan dan ook afwijken van de afbeelding die op deze webpagina te zien is. Ook kan het uiteindelijke effect per persoon verschillen en ook dit komt omdat de kleur van de kleurlens zich zal mengen met de kleur van je eigen iris.


Zijn deze kleurlenzen op sterkte ook iets voor jou?


Het is natuurlijk ontzettend gaaf om je oogkleur eens te veranderen met kleurlenzen op sterkte. Misschien draag je al gewone zachte lenzen een bril of misschien draag je nog geen correctiemiddel maar heb je dit wel nodig. In al deze gevallen is het mogelijk om voor kleurlenzen op sterkte te kiezen. Het is wel altijd het advies om je te laten informeren door een bijvoorbeeld een opticien, contactlensspecialist of optometrist voordat je begint of overstapt naar een ander type lens. Merk je tijdens het dragen van deze kleurlenzen in de kleur emerald dat er irritaties optreden, stop dan ook onmiddellijk met het dragen van deze kleurlenzen en raadpleeg een deskundige.


Verzorg deze kleurlenzen op de juiste manier


Het lijkt misschien voor de hand liggend, maar het dagelijks onderhouden van lenzen is erg belangrijk om geen vervelende complicaties te krijgen. Kies daarom ook voor een kwalitatieve goede alles in één contactlensvloeistof waarmee je de kleurlenzen kan bevochtigen, reinigen, desinfecteren en mee kan inzetten. Laat het onderhoudt van je lenzen dus niet versloffen door ze maar 1 keer in de week te reinigen, maar doe dit dus echt dagelijks. Ook het dagelijks vervangen van de lenzenvloeistof dient men in acht te nemen, zodat de kleurlenzen elke nacht in verse contactlensvloeistof staan.

Beoordelingen ()
Kleurlenzen Emerald op sterkte heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Kleurlenzen Emerald op sterkte
Review plaatsen

Meest recente reviews