opc_loader

Menu

Bruine lenzen op sterkte

Bruine lenzen op sterkte.

Verkrijgbaar in min en plus.

Bevat 2 paar (4 stuks = 2 rechter en 2 linker lenzen)

- Sterkte Rechts

- Sterkte Links

44,00 37,90
U bespaart: 14%

Dit product is niet/nog niet leverbaar

Draag je al lenzen en wil je de kleur van je ogen eens veranderen naar een bruine kleur? Dan kan dat nu met deze mooie bruine lenzen op sterkte die verkrijgbaar zijn in min als plus sterkte. Deze kleurlenzen op sterkte in de kleur bruin kunnen als je ze overdag draagt tot en met 30 dagen gedragen worden omdat ze in de categorie zachte maandlenzen vallen. Tijdens het slapen dien je deze kleurlenzen uit te doen en te bewaren in een met lenzenvloeistof gevulde lenshouder. Het beste kan je gebruik maken van een zogenaamde alles in één lenzenvloeistof. Met deze vloeistof kan je deze bruine lenzen op sterkte prima bevochtigen, reinigen en desinfecteren. Enkele vloeistoffen die in deze categorie alles in één lenzenvloeistof vallen zijn o.a. de Optifree Express, Renu Advanced, Acuvue Revitalens, Oté Sensation en de Biotrue lenzenvloeistof.


Speciale bruine print


Er zijn momenteel veel bruin gekleurde lenzen op sterkte op de markt, echter wat je veel tegenkomt zijn de nogal nep ogende varianten die vaak een totaal dicht geprinte afbeelding op de lens hebben. De bruine lenzen op sterkte die je hier kan bestellen worden gemaakt met een speciale printtechniek die met kleine puntjes de afbeelding van een bruine iris op de lens print, zonder dat de lens helemaal dicht geprint wordt. Door deze techniek blijven er minuscule kleine puntjes transparant in de lens en hierdoor mengt de kleur van je eigen iris zich met de kleur van de bruine lens op sterkte, hierdoor krijg je een zo natuurlijk mogelijk ogende look. De kleur die zal ontstaan door het dragen van deze kleurlenzen kan afwijken van de afbeelding op deze pagina.


Kleurlenzen dragen


Kies je voor bruine lenzen op sterkte dan zal je waarschijnlijk al gewone zachte lenzen dragen en weet je dus ook hoe je deze lenzen moet inzetten, uithalen en verzorgen. Heb je niet eerder lenzen gedragen om dat je bijvoorbeeld een bril draagt of heb je onlangs je ogen laten meten en is hier een sterkte uitgekomen. In deze gevallen dien je wel te weten hoe om te gaan met lenzen en in dit geval kleurlenzen. Je moet namelijk weten hoe je deze bruine lenzen op sterkte moet inzetten en uithalen, ook zal je moeten weten hoe je ze moet verzorgen om dagelijks draagcomfort te ervaren. Al deze informatie kan je inwinnen bij een opticien, contactlensspecialist of raadpleeg het internet.


Bruine lenzen op sterkte bestellen


Wil je deze bruine lenzen op sterkte bestellen dan is de levertijd ongeveer 4 a 8 werkdagen. Wil je echter bruine kleurlenzen zonder sterkte bestellen, omdat je sterkte 0.00 dioptrie is? Ook dat kan in de webshop van Contactlenzen.net, want wij leveren kleurlenzen zonder sterkte en kleurlenzen op sterkte in gave trendy kleuren.

Bruine lenzen op sterkte heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Bruine lenzen op sterkte
Review plaatsen

Meest recente reviews