opc_loader

Menu

Olijfgroene lenzen op sterkte

Olijfgroene kleurlenzen op sterkte.

Mooi ogende kleurlenzen.

Bevat 2 paar (4 stuks = 2 rechter en 2 linker lenzen)

- Sterkte Rechts

- Sterkte Links

44,00 37,90
U bespaart: 14%

Dit product is niet/nog niet leverbaar

Vanaf nu kan je ongeacht of je een min of plus sterkte nodig hebt om beter te zien, ook de kleur van je ogen veranderen door te kiezen voor deze mooie olijfgroene kleurlenzen op sterkte. Deze olijfgroene lenzen op sterkte leveren wij in een bereik van -9.50 dioptrie tot en met +6.00 Dioptrie. Deze kleurlenzen zijn zachte maandlenzen en kunnen door de gebruiker dan ook tot en met 30 dagen met plezier gedragen worden. Let wel op dat je deze olijfgroene lenzen op sterkte alleen overdag draagt, ga je slapen dan doe je ze natuurlijk uit en bewaar je ze in een lenshoudertje met vloeistof. Het advies is dan ook om voor een all in one lenzenvloeistof te kiezen want deze vloeistof is het gemakkelijkste in het gebruik. Je kan met een all in one lenzenvloeistof deze olijfgroene kleurlenzen op sterkte prima bevochtigen, afspoelen, reinigen en desinfecteren en een goede keuze zou onder andere zijn de Renu Advanced van Bausch en Lomb of de Acuvue Revitalens van Johnson & Johnson. Ben je echter allergisch voor bepaalde ingrediënten die in een all in one lenzenvloeistof zitten dan kan je het beste voor een waterstofperoxide lenzenvloeistof kiezen zoals de Oté Monosept.


Olijfgroene kleurlenzen voor lichte en donkere ogen


Deze olijfgroene kleurlenzen op sterkte geven een uiterst mooie kleurverandering en het maakt niet uit of je van nature donkere of lichte ogen hebt want deze kleurlenzen worden met een speciale printtechniek gemaakt zodat bij iedereen de olijfkleur goed te zien is. Deze olijfgroene lenzen op sterkte hebben een mooie opvallende kleur, maar wil je echter kleurlenzen met sterkte bestellen in een iets minder opvallende kleur dan kan je voor de groene lenzen op sterkte kiezen. Deze kleurlenzen op sterkte worden met een speciale printtechniek gemaakt en de olijfkleur van deze lenzen zal zich dan ook mengen met je eigen oogkleur en hierdoor kan het eindresultaat er bij iedereen anders uitzien en kan ook afwijken van de getoonde afbeelding op deze webpagina.


Behandel deze olijfgroene lenzen op de juiste manier


Misschien draag je al gewone zachte lenzen en stap je over op kleurlenzen, in dat geval weet je ook hoe je deze zachte kleurlenzen moet inzetten, uithalen en moet onderhouden. Maar het kan ook zo zijn dat je een bril draagt en nu kleurlenzen wil gaan dragen en in dat geval kan je het beste informatie inwinnen omtrent het dragen en onderhouden van lenzen bij een lensspecialist of optometrist. Wil je deze kleurlenzen in de kleur olijfgroen een maand lang naar tevredenheid dragen dan adviseren wij om voor een goede lenzenvloeistof zoals bijvoorbeeld een alles in één lenzenvloeistof te kiezen. Kies bijvoorbeeld voor de Optifree Express van Alcon of Biotrue lenzenvloeistof van Bausch en Lomb want deze contactlensvloeistoffen zullen de lensdrager veel draagcomfort bieden dit in tegenstelling tot de ook verkrijgbare goedkopere lenzenvloeistof van de Kruidvat, Etos etc.


Levertijd Olijfgroene lenzen op sterkte


Wil je ook graag deze olijfgroene lenzen op sterkte bestellen dan hanteren wij een levertijd van ongeveer 4 a 8 werkdagen, dit omdat de kleurlenzen op sterkte geen voorraad lenzen zijn.

Olijfgroene lenzen op sterkte heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Olijfgroene lenzen op sterkte
Review plaatsen

Meest recente reviews