opc_loader

Menu

Marigold kleurige lenzen zonder sterkte

Gekleurde lenzen zonder sterkte in de kleur marigold.

Bevat 1 paar maanlenzen in de kleur marigold.

22,00 18,95
U bespaart: 14%
Beschrijving

Creëer eens een nieuwe oogkleur met deze kleurlenzen in de kleur marigold (bruin/oranje kleur). Met kleurlenzen zonder sterkte kan je je uiterlijk eens goed te veranderen en je eigen eens een totaal andere look aanmeten. Deze kleurlenzen in de kleur marigold zijn van het type maandlenzen en kunnen dan ook indien men deze kleurlenzen overdag draagt 30 dagen gedragen worden.

Het kleur effect wat men krijgt met het dragen van deze gekleurde lenzen zonder sterkte kan per persoon anders zijn en afwijken van de afbeelding op deze site. De kleur van de kleurlenzen zonder sterkte in de kleur marigold zal zich namelijk mengen met je eigen oogkleur.


Kleurlenzen onderhouden


Beste je deze kleurlenzen zonder sterkte dan zal je ze ook moeten onderhouden en dat kan je bijvoorbeeld doen met een goede alles in één lenzenvloeistof. Met deze vloeistof kan je de lenzen bevochtigen, bewaren, reinigen en desinfecteren.


Levertijd


Wil je deze marigold kleurige lenzen zonder sterkte bestellen dan hanteren wij een levertijd van ongeveer 1 a 2 werkdagen.

Beoordelingen ()
Marigold kleurige lenzen zonder sterkte heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Marigold kleurige lenzen zonder sterkte
Review plaatsen

Meest recente reviews