opc_loader

Menu

Grijze lenzen zonder sterkte

Grijze lenzen zonder sterkte.

Natuurlijk ogend door speciale print.

Bevat 1 paar kleurlenzen grijs.

22,00 18,95
U bespaart: 14%
Beschrijving

Wil je grijze lenzen kopen (1 paar) en wil je echter geen sterkte in je lenzen, omdat je dit niet nodig hebt? Kies dan voor deze mooie 3 kleuren geprinte grijze lenzen zonder sterkte en verander de kleur van je ogen binnen een paar seconden naar een mooie kleur grijs.

Deze grijze kleurlenzen zien er door de 3 kleuren print mooi en natuurlijk uit, dit is omdat de print van de lens goed overeenkomt met de iris van een persoon die van nature grijze ogen heeft. Omdat deze kleurlenzen een 3 kleuren print hebben, kan iedere oogkleur veranderd worden naar de kleur grijs, dus draag je deze grijze lenzen op bruine ogen, of op groene of blauwe ogen dan veranderd je oogkleur naar grijs. Dat voorheen de kleur vaak niet goed te zien was bij mensen met donkere ogen, kwam eigenlijk omdat de eerste generatie kleurlenzen niet geprint waren en alleen maar een doorschijnende kleur hadden.

Deze grijze gekleurde lenzen zijn zachte maandlenzen en kunnen dus voor een periode van 30 dagen gedragen worden. De draagtijd dient men niet te overschreiden dit i.v.m. het voorkomen van vervelende oogklachten of een ooginfectie. Ontstaan er klachten zoals bijvoorbeeld rode ogen, prikkende ogen, stekende ogen of droge ogen, stop dan met het dragen van je kleurlenzen. Ben je niet bekend met zachte kleurlenzen en het dragen van deze lenzen? Dan adviseren wij je om je te laten informeren door een opticien, lensspecialist of optometrist. Deze kan je voorzien van de juiste informatie omtrent het dragen van kleurlenzen en je aangeven of jouw ogen hiervoor geschikt zijn. Vaak zie je dat personen met droge ogen geen of moeilijk lenzen kunnen dragen.

Voor het bewaren en verzorgen van deze gekleurde grijze lenzen raden wij het gebruik van een alles in één lenzenvloeistof voor zachte lenzen aan. Een alles in één lenzenvloeistof kun je gebruiken voor het bewaren, afspoelen, reinigen en desinfecteren van zachte lenzen.

Het kleureffect dat bereikt wordt met het dragen van deze gekleurde lenzen, kan per persoon verschillend zijn en afwijken van de getoonde afbeelding die bij dit product staat. Het is de combinatie van je eigen oogkleur en de lens kleur die het uiteindelijke resultaat bepaalt.

Wil je deze grijze lenzen zonder sterkte bestellen dan hanteren wij een levertijd van ongeveer 1 a 2 werkdagen. Wil je echter grijze kleurlenzen op sterkte kopen? Ook dat kan in de webshop van Contactlenzen.net, want wij leveren zowel kleurlenzen zonder sterkte en kleurlenzen op sterkte in de meest mooie kleuren.

Beoordelingen ()
Grijze lenzen zonder sterkte heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Grijze lenzen zonder sterkte
Review plaatsen

Meest recente reviews