opc_loader

Menu

Olijfgroene lenzen zonder sterkte

Olijfgroen gekleurde lenzen zonder sterkte.

Mooie sprekende kleur.

Bevat 1 paar kleurlenzen in de kleur olijfgroen.

22,00 18,95
U bespaart: 14%

Deze mooie olijfgroene kleurlenzen zonder sterkte geven de lensdrager mooie sprekende ogen. De kleurlenzen zonder sterkte in de kleur olijfgroen zijn sprekender dan de groene lenzen zonder sterkte uit ons assortiment. Deze olijfgroene lenzen bevatten wel 3 tinten olijfgroen van donker tot en met licht en dit geeft een heel mooi effect zeker als je dit vergelijkt met kleurlenzen die maar één kleurtint hebben. Ook is het goed om te weten dat zowel personen met lichte als donkere ogen deze olijfgroene lenzen kunnen dragen, want deze kleurlenzen geven zowel bij donkere als lichte ogen een mooi effect. Het materiaal waar deze kleurlenzen zonder sterkte van gemaakt zijn is een zacht materiaal en gaat maar liefst 30 dagen mee, dus je kan deze kleurlenzen in de kleur olijfgroen comfortabel dragen gedurende 30 dagen als je ze tenminste overdag draagt. Het inhouden van deze kleurlenzen tijdens het slapen wordt dan ook ten strengste afgeraden omdat het materiaal hier niet voor geschikt is.


Olijfgroene lenzen zonder sterkte dragen


Wil jij ook je oogkleur veranderen naar deze mooie olijfkleur, maar heb je nooit eerder lenzen gedragen dan is het wel raadzaam om je eerst te laten inlichten omtrent het dragen van lenzen. Je kan je laten informeren door een professional zoals een opticien of contactlensspecialist of je kan je oriënteren op deze site of ander sites op het internet die informatie verschaffen omtrent het dragen en verzorgen van lenzen. Wil je weten hoe je deze olijfgroene lenzen moet inzetten of uithalen bekijk dan ook onze instructie.


Hoe verzorg je deze olijfgroene lenzen?
 

Het op de juiste manier verzorgen van deze olijfgroene lenzen zonder sterkte is belangrijk en met een goede verzorging kan je deze kleurlenzen 30 dagen comfortabel dragen. Het is namelijk belangrijk dat je voor een goede lenzenvloeistof kiest en het is het gemakkelijkste om voor een zogeheten alle in één lenzenvloeistof te kiezen. Met een alles in één lenzenvloeistof kan je deze olijfgroene lenzen zonder sterkte op de juiste manier bevochtigen, afspoelen, reinigen en desinfecteren. Ook zal je zien als je deze olijfgroene lenzen een nacht in kwalitatief goede lenzenvloeistof laat staan het draagcomfort overdag aanzienlijk zal toenemen. Enkele goede lenzenvloeistoffen die je mee kan bestellen met deze olijfgroene kleurlenzen is onder andere de Opti-Free Express van Alcon, Oté Sensation van Oté of de Renu advanced van Bausch & Lomb.


Levertijd van de olijfgroene lenzen


De levertijd van deze olijfgroene lenzen zonder sterkte is 1 a 2 werkdagen. Dus bestel deze lenzen vandaag nog en verander je eigen oogkleur naar deze adembenemende olijfgroene kleur.

Olijfgroene lenzen zonder sterkte heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Olijfgroene lenzen zonder sterkte
Review plaatsen

Meest recente reviews