opc_loader


BESTELBEDRAG BOVEN 59 EURO = GEEN VERZENDKOSTEN

Licht blauwe lenzen zonder sterkte

Licht blauwe lenzen zonder sterkte, natuurlijk ogend door speciale print.

Bevat 1 paar kleurlenzen licht blauw.

17,95 14,95
Levertijd indicatie:
Levertijd:
+/- 1 tot 2 werkdagen
Beschrijving

Wil je licht blauwe lenzen kopen (1 paar) en heb je geen sterkte nodig? Kies dan voor deze mooie 3 kleuren geprinte licht blauwe lenzen zonder sterkte en verander de kleur van je ogen binnen een paar seconden naar een mooie licht blauwe kleur.

Deze licht blauwe kleurlenzen zien er door de 3 kleuren print mooi en natuurlijk uit, dit is omdat de print van de lens goed overeenkomt met de iris van een persoon die van nature licht blauwe ogen heeft. Omdat deze kleurlenzen een 3 kleuren print hebben, kan iedere oogkleur veranderd worden naar de kleur licht blauw, dus draag je deze licht blauwe lenzen op bruine ogen, of op groene of grijze ogen dan veranderd je oogkleur naar licht blauw. Dat voorheen de kleur vaak niet goed te zien was bij mensen met donkere ogen, kwam eigenlijk omdat de eerste generatie kleurlenzen niet geprint waren en alleen maar een doorschijnende kleur hadden.

Deze licht blauw gekleurde lenzen zijn zachte maandlenzen en kunnen dus voor een periode van 30 dagen gedragen worden. De draagtijd dient men niet te overschreiden dit i.v.m. het voorkomen van vervelende oogklachten of een ooginfectie. Ontstaan er klachten zoals bijvoorbeeld rode ogen, prikkende ogen, stekende ogen of droge ogen, stop dan met het dragen van je kleurlenzen. Ben je niet bekend met zachte kleurlenzen en het dragen van deze lenzen? Dan adviseren wij je om je te laten informeren door een opticien, lensspecialist of optometrist. Deze kan je voorzien van de juiste informatie omtrent het dragen van kleurlenzen en je aangeven of jouw ogen hiervoor geschikt zijn. Vaak zie je dat personen met droge ogen geen of moeilijk lenzen kunnen dragen.

Voor het bewaren en verzorgen van deze gekleurde licht blauwe lenzen raden wij het gebruik van een alles in één lenzenvloeistof voor zachte lenzen aan. Een alles in één lenzenvloeistof kun je gebruiken voor het bewaren, afspoelen, reinigen en desinfecteren van zachte lenzen.

Bestel deze licht blauwe lenzen en creëer een nieuwe look


Het kleureffect dat bereikt wordt met het dragen van deze gekleurde lenzen, kan per persoon verschillend zijn en afwijken van de getoonde afbeelding die bij dit product staat. Het is de combinatie van je eigen oogkleur en de lens kleur die het uiteindelijke resultaat bepaalt.

Wil je deze licht blauwe lenzen zonder sterkte bestellen dan hanteren wij een levertijd van ongeveer 1 a 2 werkdagen. Wil je echter licht blauwe kleurlenzen op sterkte kopen? Ook dat kan in de webshop van Contactlenzen.net, want wij leveren zowel kleurlenzen zonder sterkte en kleurlenzen op sterkte in de meest mooie kleuren.

Beoordelingen ()
Licht blauwe lenzen zonder sterkte heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Licht blauwe lenzen zonder sterkte


Aanbevolen artikelen: