opc_loader

Menu

Lichtblauwe lenzen zonder sterkte

Lichtblauwe (Serenity) lenzen zonder sterkte.

Bevat 1 paar kleurlenzen in de kleur lichtblauw.

22,00 18,95
U bespaart: 14%
Beschrijving

Wil je de kleur van je ogen veranderen naar een lichtblauwe kleur maar heb je geen sterkte nodig? Bestel dan vandaag nog deze mooie in 3 kleuren geprinte lichtblauwe lenzen zonder sterkte en verander de kleur van je ogen binnen slechts enkele seconden naar een mooie lichtblauwe kleur.

De lichtblauwe kleurlenzen die je kan bestellen in onze webshop zien er door de 3 kleuren print mooi uit en dit komt omdat de print van de lens lijkt op een echte iris, want die bevat namelijk ook meerdere kleuren. Door de 3 kleuren, kan in principe elke oogkleur veranderd worden naar een lichtblauwe kleur, dus draag je deze lichtblauwe lenzen op bruine ogen, of bijvoorbeeld op groene of grijze ogen ook dan veranderd je oogkleur naar de kleur lichtblauw. De kleurlenzen die men vroeger kon kopen die waren vaak niet gied zichtbaar bij personen met donkere ogen en dit kwam eigenlijk omdat de eerste generatie kleurlenzen namelijk geen print hadden maar alleen maar een doorschijnende kleur hadden.

De lichtblauwe lenzen die je hier kan bestellen zijn zachte maandlenzen en kunnen voor een periode van maar liefst 30 dagen gedragen worden. Deze periode van 30 dagen dient men dan ook niet te overschreiden dit i.v.m. het voorkomen van vervelende oogklachten of het voorkomen van een ooginfectie. Ontstaan er echter toch vervelende oogklachten zoals bijvoorbeeld rode ogen, jeukende ogen, stekende ogen of droge ogen, stop dan ook meteen met het dragen van de kleurlenzen. Ben je echter totaal niet bekend met zachte kleurlenzen en het dragen van deze contactlenzen? Dan is het zeker raadzaam om je goed te laten informeren door een opticien, lensspecialist of optometrist. Deze kan je namelijk inlichten met de juiste informatie omtrent het dragen van kleurlenzen of lenzen in het algemeen. Het komt wel vaak voor dat personen met droge ogen geen of moeilijk kleurlenzen kunnen dragen.

Voor het verzorgen en bevochtigen van deze gekleurde lichtblauwe lenzen raden wij aan om gebruik te maken van een alles in één lenzenvloeistof voor zachte lenzen. Een zogenaamde alles in één lenzenvloeistof kan je o.a. gebruiken voor het bewaren, afspoelen, reinigen en desinfecteren van zachte contactlenzen.


Bestel deze lichtblauwe lenzen vandaag nog voor een nieuwe look


Het kleureffect dat je bereikt met het dragen van deze gekleurde lenzen, kan per individu verschillend zijn en ook afwijken van de getoonde afbeelding die bij dit product staat in onze webshop. Het is namelijk ook de combinatie van je eigen oogkleur en de lichtblauwe lens kleur die het uiteindelijke resultaat bepaalt.

Wil je deze lichtblauwe lenzen zonder sterkte vandaag nog bestellen dan hanteren wij een levertijd van ongeveer 1 a 2 werkdagen. Wil je toch licht blauwe kleurlenzen op sterkte kopen? Ook dat kan natuurlijk in de webshop van Contactlenzen.net echter zijn dit geen voorraad lenzen.

Beoordelingen ()
Lichtblauwe lenzen zonder sterkte heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Lichtblauwe lenzen zonder sterkte
Review plaatsen

Meest recente reviews