opc_loader

Menu

Violet kleurige lenzen zonder sterkte

Violet gekleurde lenzen zonder sterkte.

Geprinte lenzen met 3 kleuren,

Bevat 1 paar kleurlenzen in de kleur violet.

22,00 18,95
U bespaart: 14%

Wil je violet kleurige lenzen kopen (1 paar) en heb je geen sterkte? Kies dan voor deze mooie 3 kleuren geprinte violet kleurige lenzen zonder sterkte en verander de kleur van je ogen binnen een paar seconden naar deze trendy kleur.

Deze kleurlenzen in de kleur violet zien er door de 3 kleuren print mooi en hip uit. Omdat deze kleurlenzen een 3 kleuren print hebben, kan iedere oogkleur veranderd worden naar de kleur violet, dus draag je deze violet lenzen op bruine ogen, of op groene of grijze ogen dan veranderd je oogkleur naar de kleur violet. Dat voorheen de kleur vaak niet goed te zien was bij mensen met donkere ogen, kwam eigenlijk omdat de eerste generatie kleurlenzen niet geprint waren en alleen maar een doorschijnende kleur hadden.

Deze violet gekleurde lenzen zijn zachte maandlenzen en kunnen dus voor een periode van 30 dagen gedragen worden. De draagtijd dient men niet te overschreiden dit i.v.m. het voorkomen van vervelende oogklachten of een ooginfectie. Ontstaan er klachten zoals bijvoorbeeld rode ogen, prikkende ogen, stekende ogen of droge ogen, stop dan met het dragen van je kleurlenzen. Ben je niet bekend met zachte kleurlenzen en het dragen van deze lenzen? Dan adviseren wij je om je te laten informeren door een opticien, lensspecialist of optometrist. Deze kan je voorzien van de juiste informatie omtrent het dragen van kleurlenzen en je aangeven of jouw ogen hiervoor geschikt zijn. Vaak zie je dat personen met droge ogen geen of moeilijk lenzen kunnen dragen.

Voor het bewaren en verzorgen van deze gekleurde violet lenzen raden wij het gebruik van een alles in één lenzenvloeistof voor zachte lenzen aan. Een alles in één lenzenvloeistof kun je gebruiken voor het bewaren, afspoelen, reinigen en desinfecteren van zachte lenzen.

Het kleureffect dat bereikt wordt met het dragen van deze gekleurde lenzen, kan per persoon verschillend zijn en afwijken van de getoonde afbeelding die bij dit product staat. Het is de combinatie van je eigen oogkleur en de lens kleur die het uiteindelijke resultaat bepaalt.

Wil je deze violet kleurige lenzen zonder sterkte bestellen dan hanteren wij een levertijd van ongeveer 1 a 2 werkdagen. Wil je echter violet kleurlenzen op sterkte kopen? Ook dat kan in de webshop van Contactlenzen.net, want wij leveren zowel kleurlenzen zonder sterkte en kleurlenzen op sterkte in de meest mooie kleuren.

Violet kleurige lenzen zonder sterkte heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Violet kleurige lenzen zonder sterkte
Review plaatsen

Meest recente reviews