opc_loader

Menu

Violet kleurige lenzen op sterkte

Violet kleurige lenzen op sterkte.

Geprinte lenzen met 3 kleuren.

Bevat 2 paar (4 stuks = 2 rechter en 2 linker lenzen)

- Sterkte Rechts

- Sterkte Links

44,00 37,90
U bespaart: 14%

Dit product is niet/nog niet leverbaar

Beschrijving

Wil je trendy violet kleurige lenzen op sterkte kopen (2 paar)? Kies dan voor deze mooie 3 kleuren geprinte violet gekleurde lenzen op sterkte en verander de kleur van je ogen binnen een paar seconden. Deze kleurlenzen op sterkte in de kleur violet leveren wij zowel in - (min) als + (plus) sterkte.

Deze kleurlenzen op sterkte zien er door de 3 kleuren print subtiel en trendy uit. Omdat deze kleurlenzen op sterkte een 3 kleuren print hebben, kan iedere oogkleur veranderd worden naar de kleur violet, dus draag je deze violet kleurige lenzen op bruine ogen, of op groene of grijze ogen dan veranderd je oogkleur naar een mooie violet kleur. Dat voorheen de kleur van kleurlenzen op sterkte vaak niet goed te zien was bij mensen met donkere ogen, kwam eigenlijk omdat de eerste generatie kleurlenzen op sterkte niet geprint waren en alleen maar een doorschijnende kleur hadden.

Deze lenzen op sterkte in de kleur violet zijn zachte maandlenzen en kunnen dus voor een periode van 30 dagen gedragen worden. De draagtijd dient men niet te overschreiden dit i.v.m. het voorkomen van vervelende oogklachten of een ooginfectie. Ontstaan er klachten zoals bijvoorbeeld rode ogen, prikkende ogen, stekende ogen of droge ogen, stop dan met het dragen van je kleurlenzen. Ben je niet bekend met zachte kleurlenzen op sterkte en het dragen van deze lenzen? Dan adviseren wij je om je te laten informeren door een opticien, lensspecialist of optometrist. Deze kan je voorzien van de juiste informatie omtrent het dragen van kleurlenzen en ook kunnen zij aangeven welke sterkte je nodig hebt. Vaak zie je dat personen met droge ogen geen of moeilijk lenzen kunnen dragen.

Voor het bewaren en verzorgen van deze gekleurde zachte lenzen op sterkte in de kleur violet, raden wij het gebruik van een alles in één lenzenvloeistof voor zachte lenzen aan. Een alles in één lenzenvloeistof kun je gebruiken voor het bewaren, afspoelen, reinigen en desinfecteren van zachte lenzen.

Het kleureffect dat bereikt wordt met het dragen van deze gekleurde lenzen op sterkte, kan per persoon verschillend zijn en afwijken van de getoonde afbeelding die bij dit product staat. Het is de combinatie van je eigen oogkleur en de lens kleur die het uiteindelijke resultaat bepaalt.

Wil je deze violet gekleurde lenzen op sterkte bestellen dan hanteren wij een levertijd van ongeveer 4 a 7 werkdagen. Wil je echter violet kleurige lenzen zonder sterkte kopen? Ook dat kan in de webshop van Contactlenzen.net, want wij leveren zoal kleurlenzen zonder sterkte en kleurlenzen op sterkte in de meest mooie kleuren.

Beoordelingen ()
Violet kleurige lenzen op sterkte heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Violet kleurige lenzen op sterkte
Review plaatsen

Meest recente reviews