opc_loader

Menu

Party lenzen - Halloween lenzen

Party lenzen - Halloween lenzen - Carnaval lenzen

Bestel hier de coolste funlenzen

Feest lenzen in de mooiste designs

Clearcolor Phantom 1-Day

Sterkte (Plus of Min)

Kleur

12,95

Dit product is niet/nog niet leverbaar

Heb je binnenkort een feestje? Maak dan echt de blits met een paar party lenzen met een coole print. Met een paar party lenzen ook wel genoemd funlenzen creëer je echt dat wow effect. Vaak worden deze party lenzen besteld voor onder andere thema feestjes en zeker tijdens halloween en carnaval dragen veel mensen party lenzen om zichzelf een gaaf uiterlijk te geven.

Aangezien halloween ook steeds populairder wordt, bestellen veel mensen gekleurde halloween lenzen en de meest verkochte kleuren zijn dan ook de witte halloween lenzen en de rode halloween lenzen, maar ook de zwarte, blauwe en gele kleur vinden gretig aftrek. Je kunt zowel halloween lenzen op sterkte als zonder sterkte bestellen. De lenzen zonder sterkte zijn bij ons op voorraad en deze heb je dus snel in huis en de lenzen op sterkte daar zit in de meeste gevallen zo'n 7 dagen levertijd op. Let wel, komt halloween dichter in de buurt dan kan de levertijd op lopen. Dus ons advies is dan ook om de halloween lenzen tijdig van te voren te bestellen.

En wat dacht je er van om met carnaval lenzen te dragen? Carnaval is het grootste verkleedfeest van de Benelux en de meeste mensen maken er dan ook echt werk van om er origineel uit te zien en hier kunnen carnaval lenzen echt het verschil maken. Je zult dan ook merken als je met carnaval lenzen met een print draagt dat je veel reacties krijgt van mede carnavalsvierders, want men vindt het toch zeker cool als iemand feest lenzen draagt.


Party lenzen met sterkte


Naast de party lenzen zonder sterkte leveren wij ook party lenzen op sterkte, zodat in principe bijna iedereen dus party lenzen kan dragen. De party lenzen op sterkte zijn uitsluitend leverbaar in een min-sterkte en de sterktes lopen  van -0.50 t/m - 6.00 oplopend met -0.50 dioptrie. Diegene die een plus sterkte hebben kunnen echter alleen voor kleurlenzen op sterkte kiezen en ook deze lenzen kunnen je en totaal ander uiterlijk geven.


Clearcolor Phantom 1-Day


De party lenzen of ook genoemd funlenzen die wij leveren zijn de Clearcolor Phantom 1-Day lenzen. De Clearcolor Phantom 1-Day zijn dus daglenzen en het grote voordeel van deze lenzen is dat ze veel dunner zijn dan maandlenzen en dus veel prettiger zitten. Het ander grote voordeel is dat daglenzen de meest hygiënische lenzen zijn die er bestaan, dus het gezondste voor de ogen. Funlenzen die men lang bewaart en om de zoveel tijd eens en keer inzet als men een feestje heeft, dat is de meest onhygiënische manier van funlenzen dragen en men heeft dan ook de meest kans op een oogontsteking. Ook laat men vaak de lenzen te lang in een houdertje zitten met dezelfde lenzenvloeistof en dit is dan ook een kweekvijver voor bacteriën. Dus een oogontsteking daar zit je echt niet op te wachten dus kies altijd voor 1-day partylenzen zoals de Clearcolor Phantom 1-Day. Dus bestel nu direct een paar halloween lenzen, carnaval lenzen of party lenzen van het merk Clearcolor Phantom 1-Day en maak elk feest tot een knalfuif.

Materiaal: Polymacon

Party lenzen - Halloween lenzen heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Party lenzen - Halloween lenzen
Review plaatsen

Meest recente reviews