opc_loader

Menu

Total 30

De Total 30 maandlenzen van Alcon zitten zelfs op de laatste dag van de maand nog comfortabel.

Verkrijgbaar in een doosje van 3 of 6 stuks.

Rechts of Links

Sterkte (Plus of Min)

Radius (BC)

Diameter (DIA)

Per Verpakking

22,95

De Total 30 maandlenzen van Alcon zijn speciaal ontwikkeld voor personen die bij de huidige verkrijgbare lenzen als snel discomfort ervaren. Het is namelijk een gegeven dat veel lensdragers tijdens het dragen van zijn of haar lenzen dagelijks ongemak ervaren, of zelfs vervelende irritaties aan de ogen krijgen door het dragen van maandlenzen. Sterker nog, veel lensdragers denken dat het hebben van discomfort tijdens het dragen van lenzen normaal is. Ook is er een hele groep personen die lenzen hebben proberen te dragen maar vanwege ongemak gestopt zijn met het dragen van lenzen en uiteindelijk voor een ander correctiemiddel hebben gekozen om de ogen te corrigeren zoals bijvoorbeeld een bril. Voor al deze personen die last krijgen van zijn of haar lenzen tijdens het dragen kunnen de Total 30 maandlenzen van Alcon wel eens de uitkomst zijn om uiteindelijk te genieten van een combinatie van optimaal zicht en optimaal draagcomfort.

De naam Total 30 is niet voor niks gekozen door de fabrikant Alcon, want deze maandlenzen zitten elke dag van de maand comfortabel. Waar veel maandlenzen draagcomfort verliezen aan het einde van de maand, ervaar je bij de Total 30 maandlenzen op de laatste dag van de maand evenveel comfort dan dat je dit had op de eerste dag van de maand. Het comfort van de Total 30 contactlens is voor een groot deel te danken aan de watergradiënt-technologie die is toegepast en daardoor is het watergehalte aan het lensoppervlak 100% en dus zal het lensmateriaal het oog niet raken en blijven irritaties en discomfort uit.


Alle voordelen van de Total 30 op een rijtje
 

  • De Total 30 maandlenzen worden gemaakt van een silicone hydrogel materiaal en zijn dus zeer hoog zuurstofdoorlatende lenzen en gezonder voor het oog, zeker t.o.v. lenzen die gemaakt zijn van een niet silicone hydrogel materiaal.
  • Door het watergradiënt materiaal kan je 30 dagen lang comfort ervaren.
  • De Total 30 maandlenzen zijn zeer geschikt voor personen die last hebben van gevoelig ogen of droge ogen.
  • Deze sferische lens is verkrijgbaar in zowel een plus als min sterkte en heeft een sterkte bereik van -12.00 dioptrie t/m +8.00 dioptrie.
  • Beschermt de ogen tegen eiwitaanslag en bacteriën doordat de Total 30 lens is uitgerust biomimetische Celligent-technologie.


Combineer de Total 30 met een goede lensvloeistof


Wil je comfortabel lenzen dragen dan kies je niet alleen voor de Total 30 maandlenzen van Alcon, maar ook voor een kwalitatieve goede lensvloeistof. Draag je namelijk een hoogwaardige contactlens dan combineer je dit natuurlijk niet met een slechte lenzenvloeistof die je lenzen uiteindelijk niet goed of voldoende zal bevochtigen. Voor optimaal draagcomfort combineer je de Total 30 lenzen met een premium lenzenvloeistof zoals bijvoorbeeld een alles in één lenzenvloeistof zoals de Opti-Free Puremoist lenzenvloeistof van Alcon of de Renu Advanced lenzenvloeistof van Bausch en Lomb.


Total 30 informatie


Bekijk hier de informatievideo over de Total 30 lenzen.

Specificatie: Lehfilcon A, Watergehalte 55%, zuurstofdoorlaatbaarheid 154 Dk/t

Total 30 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen

Meest recente reviews