opc_loader

Lens online

Lensonline

Je lenzen of lens online bestellen

Op zoek naar een lens of lenzen? Koop dan gemakkelijk je lenzen of lens online. Of je nu voor het rechteroog en het linkeroog lenzen wil bestellen, of slechts één lens online wil bestellen omdat je maar voor één oog een correctie nodig hebt, het kan allemaal in de webshop van Contactlenzen.net.

Ga je je lenzen of lens online bestellen dan heeft dat veel voordelen. Ten eerste hoef je de deur niet meer uit, dus geen last van weer en wind. Ten tweede je bestelde lenzen worden bij je aan de deur door PostNL afgeleverd. En het grootste voordeel van je lenzen of lensonline bestellen is de prijs, want onze prijzen liggen namelijk een stuk lager dan bij de meeste optiekzaken en online aanbieders van lenzen.

Bestel je je lenzen online op Contactlenzen.net dan is het goed om te weten dat wij al onze producten in geheel Nederland en België leveren. Ook is het goed om te weten dat wij een ruim assortiment hebben van veel bekende merken. Dus ben je op zoek naar een speciaal merk lens online dan heb je een grote kans dat wij het in ons assortiment hebben en ook nog eens voor een zeer scherpe prijs.

De online te bestellen soorten lenzen


Er zijn eigenlijk twee soorten zachte lenzen te bestellen en dit zijn de harde en zachte lenzen. Nu is de harde uitvoering wat specialistischer en daarom wordt deze lens online ook niet door ons verkocht. Dus wil je toch de harde uitvoering dan zal je eigenlijk alleen bij een contactlensspecialist terecht kunnen. Wil je de zachte uitvoering? Dan is er goed nieuws, want wil je deze lens online bestellen dan kan dat gewoon in onze webshop. Welke soorten er te bestellen zijn, lees je hieronder.

Daglenzen Weeklenzen en Maandlenzen


Daglens: Daglenzen worden dus dagelijks vervangen en hiermee is dit dan ook de meest hygiënische manier van lenzen dragen. Bovendien bieden ze de lensdrager puur gemak, want je hoeft deze lenzen niet dagelijks schoon te maken omdat je ze toch dagelijks vervangt. Elke dag een nieuwe lens, dit houdt dus in dat je elke dag super scherpzicht zal hebben en bovendien laten ze elke dag voldoende zuurstof door, dus wil je gezonde lenzen dan is dit de beste keuze.

Weeklens: Ten eerste bieden wij deze lens online aan voor de beste prijs. De draagperiode van deze lenzen in maximaal 2 weken voordat je het moet vervangen voor een nieuw paar. Weeklenzen zijn ook zeer hoog zuurstofdoorlatend en daarmee een verstandige keuze. Ook zijn er meekleurende weeklenzen te bestellen die zich automatisch aan het licht aanpassen.

Maandlens: Deze hoef je pas naar een maand te vervangen en dit zijn in verhouding t.o.v. de daglenzen en weeklenzen de goedkoopste lenzen in aanschaf. Je kunt deze lenzen online al bestellen vanaf 15,95 (6 stuks sferische maandlenzen).

Bijna iedereen te corrigeren


Bijna iedereen kun je corrigeren met zachte lenzen, want deze worden zowel in sferische, torische als multifocale uitvoering gemaakt in zowel plus als min sterkte. Dus wil je lenzen online bestellen met cilinder dan heb je de keuze uit verschillende soorten torische lenzen. Krijg je leesklachten dan kun je dus ook voordelig een multifocale lens online bestellen in de webshop van Contactlenzen.net

Bestel je weeklenzen of maandlenzen online dan dien je er ook lenzenvloeistof bij te bestellen om ze goed te onderhouden.

Terug