opc_loader

Menu

Eye See Aqua Balance

Eye see aqua balance safe soft 3x 360ml. Zoek je goedkope lenzenvloeistof maar dan van prima kwaliteit? Bestel dan de Eye see aqua balance safe soft voor een gunstige prijs.

25,90

Dit product is niet/nog niet leverbaar

Beschrijving

De Eye see aqua balance safe soft lenzenvloeistof in nu te bestellen in een voordeelpakket, dit uiterst goedkope lenzenvloeistof pakket van prima kwaliteit bevat 3 flessen van ieder 360ml + lenshouders.

De Eye see aqua balance safe soft is een alles in één lenzenvloeistof en bezit hyaluronaat en alantoine voor een natuurlijk en optimaal dagelijks onderhoud van zachte lenzen. Deze lenzenvloeistof is uitermate geschikt voor het verwijderen van proteine, desinfectie, bewaren, inzetten en afspoelen van alle soorten zachte lenzen, dus ook geschikt voor silicone hydrogel lenzen. De hypoallergene formule van de Eye see aqua balance is speciaal ontwikkeld om bacteriën op de lenzen te verwijderen. De Eye see aqua balance safe soft lenzenvloeistof heeft ook een hoog vochtgehalte en hierdoor zullen de zachte lenzen niet snel uitdrogen en daardoor is deze lenzenvloeistof zeer geschikt voor personen die snel last hebben van droge ogen.


Goede lenzenvloeistof voor een lage prijs


Dus ben je op zoek naar goedkope alles in één lenzenvloeistof maar wil je niet besparen op de kwaliteit van je lenzenvloeistof? Bestel dan nu de Eye see aqua balance safe soft en ervaar ook de kracht van deze lenzenvloeistof. Ook te bestellen in onze webshop en vergelijkbaar aan de Eyesee aqua balance safe soft is de Solocare aqua all in one lenzenvloeistof.

Beoordelingen ()
Eye See Aqua Balance heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Eye See Aqua Balance
Review plaatsen

Meest recente reviews