opc_loader

Menu

Oté Polish

De Oté Polish is een reiniger en polijstmiddel en is geschikt voor harde lenzen.

Dit product is niet meer leverbaar en uit productie!

13,50

Dit product is niet/nog niet leverbaar

De Oté Polish is een intensiefreiniger voor vormstabiele lenzen, dus voor harde lenzen. Echter is dit geen gewone reiniger, maar een een intensieve reiniger en dit komt omdat de Oté Polish ook een polijstmiddel voor harde lenzen is. Met deze vloeistof verwijder je niet alleen vuil en vetten die zich op het lensoppervlak van harde lenzen kunnen bevinden, maar met de Oté Polish verwijder je ook hardnekkige eiwitaanslag die op het lensoppervlak aanwezig kan zijn. Eigenlijk is deze intensieve reiniger en polijstmiddel voor harde lenzen te gebruiken bij lenzen die niet prettig meer zitten en die niet meer helder zijn.

De Oté Polish dient men dus alleen te gebruiken bij hardnekkige afzetting op harde lenzen, voor het reiniging van je harde lenzen maar dan zonder gebruik te willen maken van polijstmiddel, daar is de Oté clean voor te gebruiken. Hoe vaak men dit polijstmiddel voor harde lenzen dient te gebruiken dat ligt per persoon verschillend, omdat de ene persoon nu eenmaal vaker last heeft van vuile lenzen en meer eiwitafzetting op de lenzen heeft dan de ander. Men kan de frequentie van het gebruik van deze polisher voor harde lenzen ook overleggen met de opticien, contactlensspecialist of optometrist waar men de controle van de harde lenzen laat uitvoeren.


Bij welke lenzen gebruikt men de Oté Polish?


De Oté Polish is dus een intensiefreiniger en polijstmiddel in één en men dient deze polisher echter alleen te gebruiken bij vormstabiele lenzen (harde lenzen) en niet bij zachte lenzen. Ook dient men dit polijstmiddel niet te gebruiken bij nachtlenzen, ondanks dat nachtlenzen wel in de categorie vormstabiele lenzen vallen, echter het lensoppervlak van nachtlenzen is op een speciale manier bewerkt en dus niet geschikt voor een polijstmiddel. Wel kun je bijvoorbeeld de Ote clean of de Menicon spray en clean gebruiken om je nachtlenzen mee te reinigen?

Oté Polish samenstelling: Niet ionische reinigende en polijstende bestanddelen (aluminiumoxide). Conserveringsmiddel: Polyhexanide Biguanide.

Oté Polish heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Oté Polish
Review plaatsen

Meest recente reviews