opc_loader

Menu

TotalCare eiwitverwijderingstabletten

TotalCare proteïnereinigingstabletten. Verwijdert eiwitaanslag op harde lenzen.

17,95

Dit product is niet/nog niet leverbaar

De Totalcare tabletten zijn niet meer leverbaar, als alternatief kunt u de Oté Wiper bestellen.

1 doosje TotalCare Proteïnereinigingstabletten voor het wekelijks reinigen van vormstabiele en zuurstofdoorlatende harde contactlenzen. 1 doosje bevat 10 tabletten die het eiwit van je lenzen verwijderen.

Deze TotalCare eiwitverwijderingstabletten kun je in combinatie gebruiken met de TotalCare bewaarvloeistof en de TotalCare cleaner. Als je de TotalCare cleaner gebruikt om je harde lenzen schoon te maken en deze verwijdert wel vuil en vetten van je harde lenzen, maar je blijft wazig kijken door je harde lenzen omdat er eiwitaanslag op je lenzen zit, dan is het tijd om de TotalCare eiwitverwijderingstabletten te gaan gebruiken. Deze tabletten van TotalCare verwijderen hardnekkige eiwitaanslag welke zich vasthecht op het lensoppervlak en zo houd je je harde lenzen schoon. Harde lenzen die vrij zijn van eiwitaanslag kijken beter en bovendien zitten deze prettiger omdat het lensoppervlak glad is en dus niet over het hoornvlies van het oog zal schuren.

Wil je meer informatie over reinigers of eitwit verwijderings producten voor harde lenzen? Raadpleeg dan een opticien, contactlensspecialist of optometrist en zij kunnen je van de juiste informatie voorzien. Ook raden wij je aan om regelmatig je ogen te laten controleren door middel van een ogentest of oogonderzoek, zodat je zeker weet of je lenssterkte nog goed is en je de gezondheid van je ogen goed in de gaten kan houden.

TotalCare eiwitverwijderingstabletten heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
TotalCare eiwitverwijderingstabletten
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor TotalCare eiwitverwijderingstabletten