opc_loader

Menu

Ultrazyme tabletten

Ultrazyme tabletten 10 stuks.

Voor het verwijderen van eiwit.

Niet meer leverbaar. Alternatief = Oté Wiper

19,90

Dit product is niet/nog niet leverbaar

Ultrazyme tabletten, Proteïne reinigingstabletten van de fabrikant Abbott Medical Optics voor het verwijderen van eiwitaanslag bij harde en zachte contactlenzen.

Bij het dragen van je zachte of harde lenzen zal je op den duur last krijgen van eiwit wat zich aan het lensoppervlak zal hechten. Deze eiwitaanslag op je lenzen is hinderlijk en het zicht door je lenzen zal hierdoor afnemen. Ook het draagcomfort van je lenzen zal afnemen door eiwit wat zich op het lensoppervlak bevindt omdat het lensoppervlak niet meer volkomen glad is. De lenzen zullen door het ruwe oppervlak gaan schuren over het oogoppervlak en vaak geeft dit irritaties of men krijgt last van rode ogen.

Om je lenzen in goede conditie te houden en de levensduur te verlengen is het dus voornaam om aangehecht eiwit wat op de lenzen zit te verwijderen en wij adviseren hiervoor gebruik te maken van de Ultrazyme tabletten. De Ultrazyme tabletten kun je gebruiken naast een daily cleaner en 1x per week is voldoende om eiwit (proteïne) van je lenzen te verwijderen.

Wil je meer informatie over het gebruik van de Ultrazyme tabletten of andere producten om je lenzen schoon te houden? Raadpleeg dan altijd een opticien, contactlensspecialist of optometrist en deze kan je exact vertellen wat de beste producten voor jou en je lenzen zijn. Ook raden wij aan om je ogen regelmatig te laten testen door een opticien of contactlensspecialist zodat je zeker weet of de sterkte die je in lenzen hebt nog de juiste is. Wil je de gezondheid van je ogen laten controleren dan kun je terecht bij een optometrist.

1 doosje Ultrazyme bevat 10 proteïneverwijderingstabletten.

Ultrazyme tabletten heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Ultrazyme tabletten
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Ultrazyme tabletten