opc_loader

Menu

Alcon Polyrinse saline ampullen

Alcon Polyrinse Saline ampullen te bestellen in een verpakking van 30 ampullen.

Iedere ampul bevat 15 ml aan saline vloeistof en bevat geen conserveringsmiddel.

Let Op! Deze vloeistof is niet meer leverbaar een vervanger zou eventueel de Ote Saline ampullen kunnnen zijn!

13,95

Dit product is niet/nog niet leverbaar

Alcon Polyrinse Saline is een product vervaardigd door Alcon, een wereldwijd medisch bedrijf dat gespecialiseerd is in oogverzorgingsproducten.

Polyrinse Saline is een steriele oplossing die speciaal is ontwikkeld voor het spoelen en reinigen van contactlenzen. Het helpt bij het verwijderen van vuil, eiwitafzettingen en andere onzuiverheden die zich tijdens het dragen op de lenzen kunnen ophopen. Polyrinse Saline is bedoeld voor gebruik in combinatie met andere verzorgingsproducten voor contactlenzen, zoals desinfecterende oplossingen of multifunctionele oplossingen.

De Alcon Polyrinse Saline is op zichzelf geen desinfecterende oplossing en mag niet worden gebruikt als vervanging voor een goede lensreiniging en desinfectie.

Om Alcon Polyrinse Saline te gebruiken, volgt u meestal deze stappen:

  • Was uw handen grondig met water en zeep voordat u uw contactlenzen aanraakt.
  • Pak één lens per keer en plaats deze in de palm van uw hand.
  • Giet voldoende Polyrinse Saline op de lens.
  • Wrijf voorzichtig met uw vingertop over de lens volgens de aanbevolen reinigingstechniek van uw contactlensspecialist.
  • Spoel de lens grondig af met Polyrinse Saline om eventueel losgekomen vuil of reinigingsoplossing te verwijderen.


Herhaal het proces voor de andere lens. Plaats beide lenzen na het reinigen in een schoon lenzendoosje gevuld met verse desinfecterende vloeistof of een multifunctionele oplossing zoals een alles in één lenzenvloeistof. Sluit de lenshouder goed en laat de lenzen vervolgens in de lenshouder weken volgens de instructies van de fabrikant van het lensverzorgingsproduct.

Voordat u de lenzen weer inzet, spoelt u ze nogmaals af met Polyrinse Saline van Alcon of een andere geschikte zoutoplossing.


Gebruik de Polyrinse Saline ampullen van Alcon op de juiste manier


Het is belangrijk om altijd de instructies te volgen die worden geleverd bij de specifieke contactlensverzorgingsproducten die u gebruikt, dus lees altijd eerst de gebruiksaanwijzing voor dat je de Alcon Polyrinse Saline ampullen gaat gebruiken. Raadpleeg eventueel ook uw contactlensspecialist voor persoonlijk advies over hoe u uw contactlenzen op de juiste manier kunt verzorgen.

Alcon Polyrinse saline ampullen heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Alcon Polyrinse saline ampullen
Review plaatsen

Meest recente reviews