opc_loader

Menu

Ote Perm

2 flessen Oté Perm van ieder 100 ml per fles. Dit is een all in one vloeistof voor harde lenzen.

21,50

Dit product is niet/nog niet leverbaar

2x Oté Perm lenzenvloeistof van ieder 100 ml voor het desinfecteren, bewaren en inzetten van vormstabiele lenzen en hoog zuurstofdoorlatende harde lenzen.

Ben je opzoek naar een goede no nonsens lenzenvloeistof met desinfecterende eigenschap voor een lage prijs die geschikt is voor alle harde lenzen? Kies dan voor de Oté Perm, want deze Oté lenzenvloeistof voor harde lenzen is een desinfecterende lenzenvloeistof die bacteriën geen kans geeft en zo kun je elke dag weer met een gerust hart je harde contactlenzen dragen.

Voor het extra reinigen van je harde contactlenzen, adviseren wij om naast de Oté Perm lenzenvloeistof een reiniger te gebruiken zoals de Oté Clean. De Oté Clean is een intensieve reiniger op alcoholbasis en maakt je harde lenzen goed schoon door vetten en aangehecht eiwit van het lensoppervlak te verwijderen. Voor diegene de erg veel eiwitaanslag op de harde lenzen hebben die kunnen ook nog als extra de Oté Wiper eiwitverwijderingstabletten gebruiken.


De Oté Perm geschikt voor harde lenzen


Wil jij weten of de Oté Perm lenzenvloeistof geschikt is voor jouw lenzen en jouw ogen? Vraag dan altijd advies aan een opticien, contactlensspecialist of optometrist en deze kan je van de juiste informatie verschaffen. Ons advies is ook om regelmatig de gezondheid van je ogen te laten checken en een lenscontrole te laten uitvoeren om te kijken of je lenssterkte nog past bij de oogfout die je hebt.

Momenteel is deze lenzenvloeistof te bestellen in een voordelig duo pakket, dus bestel deze alles in één lenzenvloeistof voor harde lenzen van Oté en profiteer van deze lage prijs!

Ote Perm heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen

Meest recente reviews