opc_loader

Menu

Eyesee Aqua balance hard

Eyesee aqua balance hard (2x 100ml). All in one lenzenvloeistof voor harde lenzen.

24,95

Dit product is niet/nog niet leverbaar

Beschrijving

2 flessen Eyesee aqua balance hard alles in één lenzenvloeistof van ieder 100 ml voor harde zuurstofdoorlatende contactlenzen.

De Eyesee aqua balance hard is een alles in één lenzenvloeistof afkomstig van de fabrikant Lapis Lazuli en geschikt voor harde lenzen (vormstabiele lenzen) en deze vloeistof kan gebruikt worden voor het inzetten, bewaren, reinigen, afspoelen en desinfecteren van verschillende soorten harde lenzen.

Je harde lenzen goed desinfecteren door gebruik te maken van de Eyesee aqua balance hard is zeer belangrijk om verschillende bacteriën en schimmels totaal geen kans te geven. Door gebruik te maken van de Eyesee aqua balance hard van Lapis Lazuli kun je vervelende complicaties voorkomen die namelijk kunnen ontstaan door slechte desinfectie. Ook een goede reiniging is belangrijk om je harde lenzen goed schoon te houden en helder zicht te behouden, want vuil, vet en eiwitten hechten zich namelijk na verloop van tijd aan je harde lenzen.


Schone lenzen voor goed zicht


Door de aanhechting van vuil en proteïne op je harde lenzen wordt niet alleen het zicht stukken minder, maar ook het draagcomfort zal drastisch afnemen omdat het oppervlak van je harde lenzen niet meer voldoende glad is. Een onvoldoende glad oppervlak van de contactlens zal gaan irriteren doordat vuil en ewitaanslag over het oogoppervlak (hoornvlies) zal schuren. Je kunt naast de Eyesee aqua balance hard lenzenvloeistof van Lapis Lazuli ook nog een aparte reiniger gebruiken zoals bijvoorbeeld de Oté Clean om vuil en ewitaanslag van je harde lenzen te verwijderen en zo houd je je harde lenzen in top conditie. Heb je echt veel eiwitaanslag op je lenzen gebruik dan naast een cleaner ook nog de Oté Wiper want dit zijn speciale tabletten die je kunt gebruiken om eiwit van de contactlenzen te verwijderen.

Er zijn momenteel verschillende soorten lenzenvloeistof voor harde lenzen op de markt, echter niet iedereen vindt dezelfde vloeistof even fijn en daarom is het maar goed dat er dus verschillende soorten te koop zijn. Wil jij nu weten of de Eyesee aqua balance hard van Lapis Lazuli de juiste lenzenvloeistof voor jouw is? Raadpleeg dan altijd eerst een opticien, contactlensspecialist of optometrist die jou hierover kunnen informeren.

Ter info: Elke fles bevat 100 ml en wordt geleverd met een lenshouder.

Beoordelingen ()
Eyesee Aqua balance hard heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Eyesee Aqua balance hard
Review plaatsen

Meest recente reviews