opc_loader

Menu

Similasan Computer Ogen

Oogdruppels van Similasan, te gebruiken bij veel beeldschermwerk.

14,95

Dit product is niet/nog niet leverbaar

Last van de zogeheten Computerogen? Gebruik dan de Similasan computer ogen oogdruppels en verfris je ogen direct.

Tegenwoordig zitten we erg veel achter beeldschermen, sommige zitten zelfs tot wel 8 uur per dag voor hun werk achter een beeldscherm. Ook zitten we in onze vrije tijd veel uren achter een beeldscherm, denk daarbij ook buiten je computer om aan je telefoon of tablet. Nu is het zo als je naar een beeldscherm kijkt je automatisch minder met je ogen gaat knipperen. Normaal knipperen we ongeveer zo'n 20 keer per minuut, maar zodra we achter een beeldscherm te werk zijn, knipperen we ongeveer maar zo'n 5 keer per minuut. Door deze lage knipperfrequentie zullen er bij de veel personen (50%) droge plekjes ontstaan op het oogoppervlak en voor diegene zijn de Similasan computer ogen oogdruppels de uitkomst. Veel personen klagen tijdens het beeldschermwerk over droge ogen, pijnlijke ogen, geïrriteerde ogen en vermoeide ogen en deze personen dienen de ogen dan ook weer juist te bevochtigen.


Similasan computer ogen oogdruppels verfrissen je ogen


De Similasan computer ogen oogdruppels geven direct verlichting bij klachten van droge ogen en verfrissen je ogen weer. De Similasan computer oogdruppels bevatten natuurlijke ingrediënten waaronder de kruiden Euphrasia officinalis (ogentroost) en Crocus sativus (saffraankrokus). Deze oogdruppels brengen de traanfilm weer intact en zorgen ervoor dat de traanfilm voor langere tijd op het oogoppervlak aanwezig blijft en niet te snel zal verdampen.

De Similasan computer ogen oogdruppels kun je dagelijks toedienen bij klachten. Ook zijn deze oogdruppels goed te gebruiken tijdens het dragen van contactlenzen.

Voor diegene die het niet fijn of moeilijk vinden om oogdruppels te gebruiken, adviseren wij om gebruik te maken van een oogspray bij klachten van droge ogen.

Similasan Computer Ogen heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Similasan Computer Ogen
Review plaatsen

Meest recente reviews