opc_loader

Menu

The Eye Doctor Lid Cleanser

The Eye Doctor Lid Cleanser, Ooglid reinigingsvloeistof. Speciale lotion voor gevoelige ogen en vrij van alcohol.

12,95

Dit product is niet/nog niet leverbaar

The Eye Doctor Lid Cleanser is een lotion om de oogleden mee te reinigen en deze ooglotion is zeer geschikt voor personen die gevoelige ogen hebben. Met deze milde reinigingsvloeistof kun je zowel de oogleden als wimpers grondig reinigen op een verantwoorde wijze, bovendien bevat deze ooglotion geen alcohol. Bij het gebruik van The Eye Doctor Lid Cleanser blijft de huid zacht en raakt niet geïrriteerd en zodoende is deze lotion om de ogen te reinigen uitermate geschikt voor dagelijkse ooglidhygiëne.

De Eye Doctor Lid Cleanser is speciaal ontworpen om vuil en make-up van de oogleden en wimpers te verwijderen. De Eye Doctor Lid Cleanser is te gebruiken bij MGD, Droge ogen en Blepharites. Deze lotion kan men op zowel een doekje als wattenstaafje aanbrengen om vervolgens de oogleden en zowel de wimpers te reinigen. Geniet de voorkeur om de oogleden te reinigen met een doekje dan kan men ook voor de Eye Doctor lid wipes steriele gaasjes kiezen.

Voor totale ooglid verzorging kan men de Eye Doctor Lid Cleanser combineren met de Eye doctor lidwipes en het Eye Doctor premium oogmasker. De producten uit de Eye Doctor serie zijn van hoge kwaliteit en passen dan ook prima in een oogzorg programma.


The Eye Doctor Lid Cleanser samenstelling
 

  • ARGANOLIE - Huidverzorgende eigenschappen, hoog gehalte aan vetzuren en vitamine E, geeft de huid een natuurlijke boost.

  • MICELLAIR WATER - Reinigings- en make-up remover, zacht en is hydraterend.

  • KOKOSOLIE - Een huidverzorgend ingrediënt dat de huid verzacht en heeft antibacteriële eigenschappen.
The Eye Doctor Lid Cleanser heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
The Eye Doctor Lid Cleanser
Review plaatsen

Meest recente reviews