opc_loader

Droge ogen pakket

Het droge ogen pakket helpt o.a. bij jeukende en branderige ogen, vermoeide ogen, pijnlijke ogen, rode ogen, extreem tranende ogen en slecht zicht als gevolg van droge ogen.

€ 47,50
x
Levertijd indicatie:
Levertijd:
1 tot 2 werkdagen
Beschrijving

Heb jij last van droge ogen en klachten zoals o.a. branderige en jeukende ogen, slecht zicht als gevolg van droge ogen, pijnlijke ogen, vermoeide ogen, rode ogen of juist extreem tranende ogen? Dan kan de juiste oogzorg middels het droge ogen pakket de uitkomst bieden om vervelende klachten op te lossen of te verminderen. Breng de traanfilm weer in optimale conditie, krijg weer de juist smerende werking van het oogoppervlak en ga te snelle verdamping van de traanfilm tegen.

Het droge ogen pakket pakt de klachten via 3 methode aan en is bovendien vrij van conserveringsmiddel en dit helpt beduidend beter bij klachten van droge ogen. De oogdruppels in het pakket zijn ook te gebruiken tijdens het dragen van contactlenzen.

Samenstelling pakket:

- Verwarmend oogmasker, het verwarmen van de oogleden wordt twee maal per dag aangeraden. Het warmtetherapie masker gaat tot en met 30 dagen mee bij 2 maal daags gebruik (gebruikers van contactlenzen dienen de contactlenzen uit te nemen alvorens men het warmte masker gaat gebruiken).

- Oogdruppels conserveringsmiddel vrije ampullen (conserveringsmiddel vrije druppels werken effectiever tegen droge ogen en zijn ook te gebruiken tijdens het dragen van contactlenzen, dit tot tegenstelling van oogdruppels in flesjes die vaak wel conserveringsmiddel bezitten). Het pakket bevat 30 ampullen. Dagelijks 1 ampul te gebruiken en door de dag heen naar behoefte te gebruiken.

- Steriele hypoallergeen en niet-irriterend vochtige oogdoekjes per stuk verpakt in een doos van 30 stuks om de oogleden dagelijks te reinigen.

Beoordelingen (1)
Droge ogen pakket

Werkt bij mij prima want mijn klachten zijn een heel stuk minder, moet het wel dagelijks gebruiken, anders krijg ik weer last.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]