opc_loader

Menu

Clariti Multifocal

Clariti Multifocal voor een hoge gezichtsscherpte voor zowel veraf en dichtbij. Deze lenzen bieden UV bescherming dankzij de UV-A en UV-B filter. De Clariti multifocal lenzen zijn verkrijgbaar in een doosje van 6 stuks.

Rechts of Links

Sterkte (Plus of Min)

Additie

Radius (BC)

Diameter (DIA)

48,50

Dit product is niet/nog niet leverbaar

Beschrijving

Clariti multifocal lenzen afkomstig van de fabrikant Coopervision zijn multifocale silicone hydrogel maandlenzen en zeer geschikt voor personen die moeite krijgen of hebben met het lezen of scherp zien op korte afstand. Vaak ontstaan er leesproblemen vanaf het veertigste levensjaar, omdat beide ooglenzen inleveren aan het instellend vermogen om op korte afstand scherp te zien, dit wordt ook wel presbyopie genoemd. Iedereen krijgt vroeg of laat leesklachten, de ene persoon is er vroeg bij en zal rond de 40 jaar al leesklachten krijgen en bij een ander zullen er pas tegen de 50 jaar leesklachten ontstaan.

De Clariti multifocal lenzen hebben naast het geweldige zicht op korte en lange afstand ook een zeer hoog draagcomfort dankzij de zeer dunne lensrand en ze laten tot wel 5 keer meer zuurstof door dan conventionele hydrogel lenzen en dit is dus beter voor de gezondheid en de conditie van de ogen. Ook bezitten deze multifocale lenzen een UV-filter voor het filteren van UV-A en UV-B licht ter bescherming van de ogen. Blootstelling aan teveel van dit schadelijke licht kan op termijn schade aanrichten aan de ogen. Ook het ontstaan van staar (grijze staar) op de ooglens kan een gevolg zijn van teveel blootstelling aan schadelijk UV-licht.


Clariti multifocal lenzen bestellen


Dus heb je momenteel last van rode of branderige ogen met je huidige multifocale lenzen of wil je extra bescherming tegen schadelijk UV-licht? Stap dan over op de Clariti multifocal lenzen van Coopervision, want momenteel zijn deze lenzen zeer voordelig te bestellen op Contactlenzen.net. Ook zijn er andere type lenzen te bestellen uit de Clariti serie van Coopervision: Clariti Elite voor verziendheid en bijziendheid en de Clariti Toric voor cylinder correctie.

De Clariti multifocal lenzen zijn premium zachte multifocale lenzen van de beste kwaliteit en hier hoort dus ook een premium lenzenvloeistof voor zachte lenzen bij. Want zachte lenzen gemaakt van een top materiaal ga je niet combineren met een slechte lenzenvloeistof. Het advies is om deze Clariti lenzen te combineren met een all in one lenzenvloeistof die de lenzen prima schoonmaakt en desinfecteert en waar je de lenzen prima de hele nacht in kunt bewaren. Een goede bewaar en inzetvloeistof zou de Oté Sensation lenzenvloeistof zijn, maar ook de Biotrue, Opti-free Express of Opti-free Puremoist lenzenvloeistof kun je goed combineren met de Clariti multifocal lenzen van Coopervision.

Extra informatie

Specificatie

Materiaal Somofilcon A
Watergehalte 0.56
Fabrikant CooperVision
Beoordelingen ()
Clariti Multifocal heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Clariti Multifocal
Review plaatsen

Meest recente reviews