opc_loader

sidebar afbeelding

Clariti Multifocal (6 lenzen)

Clariti Multifocal voor een hoge gezichtsscherpte voor veraf en dichtbij.

Deze lenzen bieden UV bescherming voor de ogen dankzij de Uva en Uvb filter.

Clariti multifocal lenzen verkrijgbaar in een doosje van 6 stuks.

39,95
Rechts of Links
Sterkte (Plus of Min)
Additie
Radius (BC)
Diameter (DIA)
Beschrijving

Clariti multifocal lenzen afkomstig van de fabrikant Coopervision zijn multifocale silicone hydrogel maandlenzen en zeer geschikt voor personen die moeite krijgen of hebben met het lezen of scherp zien op korte afstand. Vaak onstaan er leesproblemen van het veertigste levensjaar, omdat beide ooglenzen inleveren aan het instellend vermogen om op korte afstand scherp te zien.

De Clariti multifocal lenzen hebben een zeer hoog draagcomfort dankzij de dunne lensrand en laten tot wel 5 keer meer zuurstof door dan conventionele hydrogel lenzen en dit is dus beter voor de gezondheid en de conditie van de ogen. Ook zijn het multifocale lenzen met uv-filter voor het filteren van Uva en Uvb licht ter bescherming van de ogen.

Dus heb je momenteel last van rode of branderige ogen met je huidige multifocale lenzen? Stap dan over op de Clariti multifocal lenzen, want momenteel zijn deze lenzen zeer voordelig te bestellen op Contactlenzen.net. Ook van Coopervision te bestellen lenzen uit de Clariti serie: Clariti Elite voor verziend en bijziend en de Clariti Toric voor cylinder correctie.

Beoordelingen (1)
Clariti Multifocal (6 lenzen)

Ik ben overgestapt naar multifocale lenzen. In het begin was het even wennen, maar nu bevallen ze mij erg goed.
Beoordeling: [4 van de 5 sterren]