opc_loader

Menu

Clariti Elite

Clariti Elite somofilcon A silicone hydrogel lens met UV-blocker van Coopervision. Asferisch ontwerp voor nog meer gezichtsscherpte. Clariti Elite lenzen zijn te bestellen in een doosje van 6 maandlenzen.

Rechts of Links

Sterkte (Plus of Min)

Radius (BC)

Diameter (DIA)

29,95

Dit product is niet/nog niet leverbaar

De Clariti Elite lenzen zijn somofilcon A silicone hydrogel lenzen van Coopervision en hebben een zeer hoge zuurstofdoorlaatbaarheid en deze laten tot maar liefst 5 maal meer zuurstof door dan de traditionele zachte lenzen die nog steeds te koop zijn. Een hogere zuurstofdoorlaatbaarheid bij zachte lenzen is natuurlijk gezonder voor het oog, omdat het hoornvlies van het oog zo min mogelijk moet worden afgesloten van zuurstof bij het dragen van lenzen. Draag je zachte lenzen die echter te weinig zuurstof doorlaten dan kan dit op den duur vervelende gevolgen hebben voor het oog, je kan zoal last krijgen van vaatingroei op het hoornvlies van het oog en dit is natuurlijk niet wat je wilt. Eigenlijk ligt de keuze voor de Clariti Elite lenzen dan wel voor de hand, zeker als je voor hoog zuurstofdoorlatende lenzen wil kiezen.

Het krijgen van droge ogen door het dragen van zachte lenzen zal bij de Clariti lenzen zo veel mogelijk voorkomen worden omdat de Clariti Elite lenzen gebruikmaken van de gepatenteerde AquaGen technologie waardoor deze zachte lenzen de hele dag juist bevochtigd blijven. Het zijn dan ook één van de beste lenzen voor het gebruik in ruimtes met airconditioning. Ook zijn de Clariti Elite lenzen zeer geschikt voor als je veel achter een beeldscherm zit, omdat tijdens beeldschermwerk je knipperfrequentie vaak lager wordt en zouden je lenzen niet voldoende vocht vasthouden, dan ontstaan er alsnog klachten van droge ogen.

Een andere mooie eigenschap van de Clariti Elite lenzen is dat deze maandlenzen een UV filter hebben om het schadelijke UV licht te filteren waaraan we dagelijks worden blootgesteld. Het veelal blootstellen aan schadelijk UV licht zal de ogen sneller verouderen. Deze Clariti maandlenzen filteren zowel UV-A als UV-B licht. 

Ook het draagcomfort van de Clariti Elite lenzen is hoog te noemen, dit komt omdat deze lens zo dun mogelijk aan de rand is gemaakt en waardoor wrijving dus is geminimaliseerd.


Naast de Clariti Elite ook te bestellen:


Naast de Clariti Elite asferische lenzen van Coopervision, kun je ook torische lenzen bestellen en multifocale lenzen bestellen, namelijk de Clariti Toric (torische lens) en de Clariti Multifocal (Multifocale lens) en ook deze zachte maandlenzen van Coopervision zijn natuurlijk voordelig te bestellen op Contactlenzen.net

Specificatie

Materiaal Somofilcon A
Watergehalte 0.56
DK/T 86
Handlingtint Ja
UV Ja
Fabrikant CooperVision
Clariti Elite heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Clariti Elite
Review plaatsen

Meest recente reviews