opc_loader

Clariti Elite (6 lenzen)

Clariti Elite silicone hydrogel lens met UV-blocker van Coopervision.

Asferisch ontwerp voor nog meer gezichtsschepte.

Clariti Elite lenzen verkrijgbaar in een doosje van 6 maandlenzen.

€ 25,95
Rechts of Links
Sterkte (Plus of Min)
Radius (BC)
Diameter (DIA)
Levertijd indicatie:
Levertijd:
1 tot 2 werkdagen
Beschrijving

De Clariti Elite lenzen zijn silicone hydrogel lenzen met een zeer hoge zuurstofdoorlaatbaarheid en laten tot 5 maal meer zuurstof door dan traditionele zachte lenzen. Een hogere zuurstofdoorlaatbaarheid bij lenzen is natuurlijk gezonder voor het oog omdat het hoornvlies zo min mogelijk moet worden afgesloten van zuurstof bij het dragen van lenzen.

Het krijgen van droge ogen zal zo veel mogelijk voorkomen worden omdat de Clariti Elite lenzen gebruik maken van het gepantenteerde AquaGen technologie. Ook bezitten de Clariti Elite lenzen een UV filter om het schadelijke uv licht te filteren waaraan we dagelijks worden blootgesteld.

Het draagcomfort van de Clariti Elite lenzen is hoog te noemen, dit komt omdat deze lens zo dun mogelijk aan de rand is gemaakt en waardoor wrijving dus is geminimaliseerd.

Ben je op zoek naar een Silicone hydrogel lens met zeer goede eigenschappen? Kies dan voor de Clariti Elite van Coopervision. Ook is er in de Clariti serie de Clariti Toric (torische lens) en de Clariti Multifocal (Multifocale lens) verkrijgbaar en ook deze lenzen zijn uiterst voordelig te bestellen op Contactlenzen.net

Beoordelingen (1)
Clariti Elite (6 lenzen)

Prima lenzen zitten goed en worden niet snel droog
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]