opc_loader

Menu

Clariti Toric

Clariti Toric de ideale lens voor personen met astigmatisme. Deze lenzen hebben een Uv bescherming (Uva en Uvb bescherming). De Clariti Toric lenzen worden geleverd in een doosje van 6 stuks.

Rechts of Links

Sterkte (Plus of Min)

Cylinder

Cylinder As

Radius (BC)

Diameter (DIA)

46,50

Dit product is niet/nog niet leverbaar

Beschrijving

Clariti Toric zijn torische silicone hydrogel lenzen met een asferisch ontwerp en afkomstig van de lenzenfabrikant Coopervision en zijn bij uitstek de ideale lenzen voor personen die een astigmatisme correctie nodig hebben. Door het asferische ontwerp van deze torische lens bereikt men een nog hogere gezichtsscherpte, dit in vergelijking tot andere zachte torische lenzen die er op dit moment te krijgen zijn.

De Clariti Toric lenzen hebben een ontzettende hoge zuurstofdoorlaatbaarheid en laten tot maar liefst 5 keer meer zuurstof door dan traditionele zachte contactlenzen. Deze hoge transmissie van zuurstof door de lens is ontzettend voornaam voor de gezondheid van de ogen, want een te lage zuurstoftransmissie naar het hoornvlies van de ogen kan leiden tot klachten zoals het ontstaan van vaatingroei. Ook kan er ongeacht welk merk lenzen je draagt vaatingroei ontstaan als je maandlenzen langer dan een maand blijft dragen, dit omdat de lenzen op den duur dicht gaan zitten met vuil, vetten en eiwitten. Dus houd je altijd aan de draagtijd van het type lens of je nu maandlenzen, weeklenzen of daglenzen draagt.


Clariti Toric premium lenzen


De Clariti Toric lenzen maken gebruik van het gepatenteerde AquaGen technologie en dit houdt in dat deze zachte torische maandlenzen zeer goed bevochtigd blijven gedurende de dag en daardoor dus één van de beste lenzen zijn voor personen die snel last hebben van droge ogen.

Een ander groot voordeel van de Clariti Toric lenzen is dat deze lenzen een UV filter bezitten om het schadelijke UV-A en UV-B licht te filteren en dit is ideaal om de ogen te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Het veelal blootstellen aan schadelijk UV licht kan de ogen schade aanbrengen en hierdoor zullen de ogen ook snel verouderen. Het ontstaan van staar op de ooglens kan mede een gevolg zijn van schadelijk UV licht.

Momenteel zijn de Clariti Toric lenzen van Coopervision goedkoop te bestellen op Contactlenzen.net. Ook kun je momenteel goedkoop maandlenzen bestellen uit dezelfde serie van Coopervision, maar dan als sferische lens of multifocale lens: sferische lens: Clariti Elite of multifocale lens: Clariti Multifocal

Extra informatie

Specificatie

Materiaal 44% somofilcon A
Watergehalte 0.56
DK/T 86
Fabrikant CooperVision
Beoordelingen ()
Clariti Toric heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Clariti Toric
Review plaatsen

Meest recente reviews