opc_loader

Clariti Toric (6 lenzen)

Clariti Toric de ideale lens voor personen met astigmatisme.

Lenzen met een Uv bescherming (Uva en Uvb bescherming)

Clariti Toric lenzen worden geleverd in een doosje van 6 stuks maandlenzen.

€ 38,50
Rechts of Links
Sterkte (Plus of Min)
Cylinder
Cylinder As
Radius (BC)
Diameter (DIA)
Levertijd indicatie:
Levertijd:
+/- 2 tot 4 werkdagen
Beschrijving

Clariti Toric zijn torische silicone hydrogel lenzen met een asferisch ontwerp van Coopervision en zijn de ideale lenzen voor astigmatisme correctie. Door het asferische ontwerp van de torische lens krijgt men een nog hoger gezichtsscherpte. De Clariti Toric lenzen hebben een hoog zuurstofdoorlaatbaarheid en laten tot 5 maal meer zuurstof door dan traditionele zachte contactlenzen.

In de loop van de dag last krijgen van droge ogen wordt zoveel mogelijk uitgesloten dankzij de gepantenteerde AquaGen technologie. De Clariti Toric lenzen bezitten tevens een UV filter om het schadelijke Uva en Uvb licht te filteren. Ook hebben ze met het ontwerp van deze lenzen de lensrand zo dun mogelijk weten te maken, zodat er tijdens het dragen van deze lenzen zo min mogelijk irritaties ontstaan en men dus maximaal draagcomfort zal ervaren.

Momenteel zijn de Clariti Toric lenzen van Coopervision voordelig te bestellen. Ook verkrijgbaar als sferische (Clariti Elite) of multifocale lens (Clariti Multifocal)

Beoordelingen (1)
Clariti Toric (6 lenzen)

Deze toric lenzen bevallen mij zeer goed. Ik draag altijd lenzen van coopervision.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]