opc_loader

Clear 1 day daglenzen

Clear 1 day.

30 stuks sferische daglenzen.

19,50 14,75
Rechts of Links
Sterkte (Plus of Min)
Radius (BC)
Diameter (DIA)
Levertijd indicatie:
Levertijd:
+/- 1 tot 3 werkdagen

De Clear 1 day daglenzen van Clearlab bevatten de aquagrip technologie, dit houdt in dat deze daglenzen een uitermate goede hydratatie hebben en een zeer langdurig draagcomfort geven aan de lensdrager. Doordat deze lenzen zo vochtig blijven, zijn ze ook geschikt voor personen die snel last krijgen van droge ogen door het dragen van lenzen. Ook zijn de Clear 1 day daglenzen door deze optimale hydratatie geschikt voor diegene die veel beelschermwerk moet verrichten of zich voor langere tijd in een ruimte moet begeven met airconditioning.

Het ontwerp van deze Clear 1 day daglens is asferisch en daardoor wordt het zicht van de gebruiker geoptimaliseerd, dit komt omdat de sferische abberaties (vertekeningen) worden gecorrigeerd. 

Enkele voordelen van daglenzen: Draag je daglenzen wanneer je maar wil. Daglenzen behoeven geen intensief onderhoud t.o.v. bijvoorbeeld maandlenzen. Elke dag pak je weer nieuwe frisse lenzen, waardoor je dagelijks bent verzekerd van scherp zicht en optimaal draagcomfort. Daglenzen zijn de meest hygiënische en schone manier van het dragen van lenzen en dus gezonder voor je ogen. Het kopen van flessen lenzenvloeistof behoort tot het verleden, omdat elke lens namelijk apart zit verpakt in een blister met vloeistof.

Goedkope daglenzen met goede eigenschappen


Dat het dragen van daglenzen duur is, die stelling die klopt natuurlijk niet als we kijken naar de prijs van de Clear 1 day daglenzen. De Clear 1 day lenzen zijn goedkope daglenzen, maar wel dan wel met zeer goede eigenschappen. Gebruik deze daglenzen daarom dagelijks of bestel anders een doosje voor het gebruik naast je maandlenzen, want je kunt ze prima gebruiken voor een feestje, uitgaan of het sporten.

Clear 1 day daglenzen

Super daglenzen bestel ze al voor de zoveelste keer en ik moet zeggen vind het geen geld voor daglenzen. Goedkope daglenzen met kwaliteit.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(hghgvytvyt yfcyfyct)
Lekker lage prijs voor zo'n fijne daglenzen. Zitten echt super goed, je voelt ze echt niet zitten.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]