opc_loader


 

sidebar afbeelding

Clear 1 day daglenzen

Clear 1 day (30)

19,50 14,75
Rechts of Links
Sterkte (Plus of Min)
Radius (BC)
Diameter (DIA)
Levertijd indicatie:
Levertijd:
+/- 1 tot 3 werkdagen

Levertijd van dit product momenteel +/- 8 werkdagen

Clear 1 day - daglenzen in een verpakking van 30 stuks

Clear 1 day daglenzen van Clearlab bevatten aquagrip technologie, dit houdt in dat deze daglenzen een uitermate goede hydratatie hebben en een zeer langdurig draagcomfort geven aan de lensdrager. Het ontwerp van deze daglens is asferisch en daardoor wordt het zicht geoptimaliseerd, omdat de sferische abberaties worden gecorrigeerd. De daglenzen van Clearlab zijn nu uiterst voordelig te bestellen op Contactlenzen.net

Voordelen daglenzen: Draag je lenzen wanneer je maar wil. Daglenzen behoeven geen intensief onderhoud t.o.v. bijvoorbeeld maandlenzen. Elke dag pak je een nieuwe frisse lens, waardoor je dagelijks bent verzekerd van scherp zicht en optimaal draagcomfort. Daglenzen zijn de meest hygienische en schone manier van het dragen van lenzen en dus gezonder voor je ogen. Flessen lenzenvloeistof behoren tot het verleden, omdat elke lens apart zit verpakt in een blister met vloeistof.

Clear 1 day daglenzen

Super daglenzen bestel ze al voor de zoveelste keer en ik moet zeggen vind het geen geld voor daglenzen. Goedkope daglenzen met kwaliteit.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(hghgvytvyt yfcyfyct)
Lekker lage prijs voor zo'n fijne daglenzen. Zitten echt super goed, je voelt ze echt niet zitten.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]