opc_loader

Menu

Clear 1 day daglenzen

Clear 1 day, 30 stuks sferische daglenzen.

De Clear 1 day daglenzen zijn voorlopig niet te leveren i.p.v. deze daglenzen zou u voor de Biotrue oneday kunnen kiezen.

Rechts of Links

Sterkte (Plus of Min)

Radius (BC)

Diameter (DIA)

14,95

Dit product is niet/nog niet leverbaar

Beschrijving

De Clear 1 day daglenzen van Clearlab bevatten aquagrip technologie, dit houdt in dat deze daglenzen een uitermate goede hydratatie hebben en een zeer langdurig draagcomfort geven aan de lensdrager. Doordat deze lenzen zo vochtig blijven, zijn ze ook geschikt voor personen die snel last krijgen van droge ogen door het dragen van lenzen. Ook zijn de Clear 1 day daglenzen door deze optimale hydratatie geschikt voor diegene die veel beelschermwerk moet verrichten of zich voor langere tijd in een ruimte moet begeven met airconditioning.

Het ontwerp van deze Clear 1 day daglens is asferisch en daardoor wordt het zicht van de gebruiker geoptimaliseerd, dit komt omdat de sferische abberaties (vertekeningen) worden gecorrigeerd. 

Enkele voordelen van daglenzen: Draag je daglenzen wanneer je maar wil. Daglenzen behoeven geen intensief onderhoud t.o.v. bijvoorbeeld maandlenzen. Elke dag pak je weer nieuwe frisse lenzen, waardoor je dagelijks bent verzekerd van scherp zicht en optimaal draagcomfort. Daglenzen zijn de meest hygiënische en schone manier van het dragen van lenzen en dus gezonder voor je ogen. Het kopen van flessen lenzenvloeistof behoort tot het verleden, omdat elke lens namelijk apart zit verpakt in een blister met vloeistof.


Clear 1 day goedkope daglenzen met goede eigenschappen


Dat het dragen van daglenzen duur is, die stelling die klopt natuurlijk niet als we kijken naar de prijs van de Clear 1 day daglenzen. De Clear 1 day lenzen zijn goedkope daglenzen, maar wel dan wel met zeer goede eigenschappen. Gebruik deze daglenzen daarom dagelijks of bestel anders een doosje voor het gebruik naast je maandlenzen, want je kunt ze prima gebruiken voor een feestje, uitgaan of het sporten.

Extra informatie

Specificatie

Materiaal Hioxifilcon A
Watergehalte 0,58
DK/T 28
Handlingtint Lichtblauw
Oxygen flux /
Fabrikant Clearlab
Beoordelingen ()
Clear 1 day daglenzen heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Clear 1 day daglenzen
Review plaatsen

Meest recente reviews