opc_loader

Menu

1 Day Acuvue Trueye

1 Day Acuvue Trueye daglenzen te bestellen in een 30 of 90 stuks verpakking.

De fabrikant Johnson en Johnson is gestopt met het produceren van de Acuvue Trueye daglenzen, de vervanger van deze daglenzen zijn de 1 Day Acuvue Moist daglenzen van Johnson en Johnson.

Rechts of Links

Sterkte (Plus of Min)

Radius (BC)

Diameter (DIA)

Per Verpakking

31,90 23,95
U bespaart: 25%

Dit product is niet/nog niet leverbaar

De 1 Day Acuvue Trueye with hydraclear zijn daglenzen afkomstig van de fabrikant Johnson en Johnson en deze daglenzen zijn te bestellen in een verpakking van 30 of 90 stuks. Johnson en Johnson is een zeer toonaangevende fabrikant die wereldwijd bekend is en zij hebben een zeer mooi assortiment zachte lenzen in de verkoop.

Wat maakt de 1 Day Acuvue Trueye nu zo speciaal t.o.v. andere lenzen die je kunt bestellen?

Ten eerste hebben deze daglenzen een zeer hoge zuurstofdoorlaatbaarheid en dit is zeer belangrijk om de ogen in topconditie te houden. Hoe meer zuurstof een contactlens doorlaat des te beter dat voor het oog is, want de cornea (voorste laag van het oog) moet worden voorzien van voldoende zuurstof. Laat een contactlens echter te weinig zuurstof door, dan kan je op termijn last krijgen van vaatingroei, maar dat is eigenlijk uitgesloten als je voor de 1 Day Acuvue Trueye daglenzen van Johnson en Johnson kiest. Deze daglenzen zijn dus zeer geschikt voor personen die lange dagen maken.


1 Day Acuvue Trueye met hydraclear


Een andere mooie eigenschap van deze daglenzen is dat deze lenzen de hydraclear technologie bezitten. Hydraclear zorgt er namelijk voor dat het lensoppervlak de hele dag vochtig blijft en dit zal resulteren in een lens die zo comfortabel zit dat het vergelijkbaar is met een oog zonder lens, vandaar ook de naam Trueye.

Specificatie

Materiaa Narafilcon A
Watergehalte 0,54
DK/T 118
Handlingtint Lichtblauw
Oxygen flux /
Markeringen 123
UV UVA minimaal 96%, UVB minimaal 99%
Fabrikant Johnson & Johnson
1 Day Acuvue Trueye heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
1 Day Acuvue Trueye
Review plaatsen

Meest recente reviews