opc_loader

Menu

Anti beslagen brillenglazen spray

Beslagen Bril? Gebruik de MyEye Anti beslagen brillenglazen spray. Werkt zeer effectief.

12,95

Dit product is niet/nog niet leverbaar

Beschrijving

Heb je last van een beslagen bril? Dan is er nu de oplossing door de MyEye anti beslagen brillenglazen spray te gebruiken, want door deze speciale effectieve brillenspray heb je nooit meer een beslagen bril.

Natuurlijk wil je niet dat je bril beslaat, want een beslagen bril is hinderlijk en kan zelfs gevaarlijk zijn omdat je te weinig ziet. Ook ziet het er natuurlijk niet uit als je met een bril rondloopt met beslagen brillenglazen, dus wil je geen beslagen glazen dan is het tijd om hier een effectief middel tegen te gaan gebruiken. Veel mensen zoeken het internet af naar huishoudelijke tips om beslagen brillenglazen tegen te gaan, maar al deze tips om beslagen brillenglazen tegen te gaan werken uiteindelijk niet of niet voldoende. Er is eigenlijk maar één effectieve manier en dat is om gebruik te maken van de anti beslagen brillenglazen spray (zero fog spray), want deze spray is speciaal ontwikkeld om condensvorming op brillenglazen tegen te gaan.


De anti beslagen brillenglazen spray is zeer effectief


Er zijn veel situaties waarin je bril kan beslaan en waar de anti beslagen brillenglas spray zeer effectief helpt:

  • Beslagen bril door het gebruik van een mondkapje
  • Beslagen bril door temperatuurverschillen
  • Beslagen bril door een vochtige omgeving


Brillenspray met dubbele werking


Naast de werking om je bril te beschermen tegen aanslag van condens, werkt deze brillenspray ook als schoonmaakspray om je brillenglazen goed te reinigen. Dus deze brilspray is dubbel zo effectief, geen beslagen brillenglazen meer en ook nog eens schone brillenglazen, dus je hebt de hele dag helder zicht en je bent je er zelfs niet eens meer van bewust dat je een bril draagt.

Het gebruik van de brilspray tegen beslagen brillenglazen werkt als volgt: Spray de vloeistof op de voor- en achterkant van beide brillenglazen. Poets daarna beide brillenglazen goed droog met een droge pluisvrije zachte doek (oude theedoeken drogen ook prima). Bekijk na het poetsen of de glazen er weer helder uitzien, zo niet nogmaals poetsen. Om je glazen vrij van condens te houden kan 1 keer behandelen per week voldoende zijn (kan eventueel vaker per week gebruikt worden). Deze anti beslagen brillenglazen spray is zo ontwikkeld dat deze vriendelijk is voor de ontspiegeling en voor de hardingslaag die op een brillenglas zit.

De MyEye anti condens spray is verkrijgbaar in een flesje van 25 ml.

Beoordelingen ()
Anti beslagen brillenglazen spray heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Anti beslagen brillenglazen spray
Review plaatsen

Meest recente reviews